Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha beveszem az ételt a számba...

Ha beveszem az ételt a számba rágok rajta kettőt hármat és azután kiköpöm és egész nap így akkor mindig kiköpöm az ételt és nem nyelem le attól fogyhatok? Vagy ugyanolyan mintha lenyelném?

Figyelt kérdés
Oké kezdjétek az oltásokat,hogy hányan éheznek két büdös nyakleves kéne neked de nem érdekel úgysem.A normális válaszokat nagyon megköszönném.

2014. jan. 20. 15:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Akkor a válaszolóknak sokat kell még tanulniuk érzelmi semlegességről.

Ha ennyi felhúz minket.. akkor az életben hogy maradunk talpon, hogy maradunk objektívek és nagyjából érzelemmentesek?

Nekem alig 2 év gyikezés, és úgy mellette elég komoly szellemi fejlődési szándék elég is volt, hogy úgy nagyjából ne idegesítsenek fel (NAGYJÁBÓL) a számomra teljesen más értékrendet és nézőpontot képviselő kérdések.. meg a kiíróik. Ez egy lelki gyakorlat, ha feb@ssa az agyad, akkor elbuktál a kihíváson, de legalább tudod :D

Néha nekem is szokta.. amikor a szobabiciklizős csaj szól be edzésről.. mondjuk helyi fogyásról, akkor az karcolgatja a higgadtságomat rendesen :D

2014. jan. 22. 09:16
 22/50 anonim ***** válasza:

Az életben le se sz.arnám az ilyet, mint a kérdező, legfeljebb kinevetném, ha szóba kerül. De itt írok neki, igyekszem helyesen, érthetően fogalmazni, rámutatni, hogy amit csinál, az nem csak felesleges, de veszélyes is. Pont az ellenkező hatást váltja ki, mint amit szeretne. És nem érti. Ül a butaság vastag üvegbúrája alatt a szellemi vákuumban, és vidáman integet.

Amíg írok, néha felkapom a vizet, de igazából röhögni járok ide, és levezetni a munka, vagy a közlekedés okozta stresszt azzal, hogy... tulajdonképpen lehülyézem a hülyéket.

A Gyakori egy óriási játszótér, és meggyőződésem, hogy Isten azért teremtette a butákat, hogy a többieknek legyen mivel szórakozni.

Idegeskedni kár. A kérdező úgyse tud addig éhezni, vagy ha mégis, és meghal, én még csak tudni se fogok róla, engem nem zavar. Érthetően írtam neki, a többi az ő dolga, én innen már csak játszani jövök ide. :)

2014. jan. 22. 10:06
 23/50 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van szerintem!
2014. jan. 22. 10:11
 24/50 A kérdező kommentje:

#18.:adom a véleményeed

Komolyan az én dolgom,hogy mit teszek vagy éppen nem teszek...nem fogok megtorni erős vagyok és ki fogom bírni:) vasárnap óta csinálom és igen érzem az izmaimban hogy le vagyok gyengülve de kibírható :)az edzéssel kapcsolatban akrobatikus rock n rollra járok ami egy elég fárasztó tánc sport (akit érdekel YouTubeon rengeteg videó van róla) ma csak nyújtottunk meg hasizomra gyu rtunk ami annyira nem volt fárasztó szóval kibírtam.de szerintetek örömömben éheztetem magam? Amúgy pedig az egyik válasz adónak igaza lett tényleg hasmenésem lett délután ez mitől van amúgy?

2014. jan. 22. 20:30
 25/50 anonim ***** válasza:

Attól, hogy éhezel, az Isten áldjon meg! Éhezéses hasmenésnek hívják, ezt követi majd a többi: hajhullás, bőrbetegségek, szájproblémák és szellemi leépülés. Talán még egy gyomorfekélyt is kierőszakolsz magadnak.

Mi a sz.arért nem érted meg, hogy ez nem vezet sehova? Nem is zsírból fogysz, csak a vizet fosod ki magadból, és leépíted az izmaidat. Az izmokat nehéz megtartani, éhezésnél azokhoz nyúl a tested, nem a zsírhoz. Egy nő formáját is az izmok adják, nem a zsír.

Nem tudok többet segíteni. Sokkal rosszabbul fogsz kinézni, gyenge leszel és beteges. Éhezéstől még senki sem lett szép, te sem leszel.

2014. jan. 23. 06:17
 26/50 anonim ***** válasza:

"de szerintetek örömömben éheztetem magam?"

Nem, unalmadban. Ne legyenek illúzióid, a kemény munkát és erőlködést valahol értékelik.. te nem kerülsz ezzel közelebb a célodhoz. Halálra is koplaltathatod magad, ettől nem fogsz jobban kinézni, tehát max. örömödben vagy unalmadban csinálod ezt, nem a célodért mert azt így nem éred el.

Miért? Mert az egészséges, jó testhez ész kell, ésszel kell enni és ez nem olyan könnyű.

Koplalni (nem enni) viszont bárki tud, nem kell hozzá ész. Érthető miért nem lehet az 'ész nélküli' módszerrel elérni olyan eredményt, amihez 'eszes, okos' megoldás kell? :)

Tehát te sokkal elszántabb és kitartóbb lehetsz nálam.. ez így nem fog tükröződni, mert a módszereid nem hatékonyak, ennyire egyszerű. Szerintem változtass, ideje van már.. elég szórakozás volt ez, megvan a tapasztalatod, semmi nem lett jobb, te egyre rosszabbul vagy, elég.

2014. jan. 23. 08:50
 27/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat de Vasárnap óta csinálom és már a hasamon látszik hogy sokkal laposabb súlyt még nemnéztem de kb.egy kilót biztos fogytam.A suliban szokott gáz lenni amikor alig bírom el a táskám meg alig bírok lépcsőn felmenni ..de ha ezzel hamar le tudok fogyni mindent megér.Amíg a hajam nem kezd el hullani addig még jó:)tudom hogy nem egészséges de gyorsan le lehet vele fogyni:)
2014. jan. 24. 07:11
 28/50 anonim ***** válasza:

Illúziók, hogy bontaná le őket valami robbanóanyag.. megérdemelnéd.

Vasárnap óta 1 kiló, egészségkárosodás, legyengülés nélkül is lehet heti 1 kilót fogyni. Most ott tartasz, hogy 5-6 nap alatt feltételezel 1 kiló TÖMEGVESZTESÉGET, ami nem is biztos, hogy zsírtömeg csökkenés.

A hasad laposabb, mert nincs benne semmi. Én telezabálom magam mégis lapos, mert vannak törzsmerevítő izmaim, és nem engedik kidudorodni a gyomromat, beleimet.

A különbség, hogy én rohadt jól érzem magam és ha éppen néhány dolog nem is tűnik túl vidámnak az életben.. még mindig belekapaszkodhatok a kicsattanó fizikai állapotomba (amire már alapozhatok szellemi fejlődést is, ép testben ép lélek)

De a Te utad is jó lehet, csak szeretném ha átéreznéd hogy nem az. :D

2014. jan. 24. 08:34
 29/50 anonim ***** válasza:

Azért laposabb, mert mindent kifostál a beleidből. Ez olyan, mint a káposztaleves-diéta, ott is marha gyorsan ki lehet sz.arni pár kilót.

Egyértelmű, hogy el vagy ájulva magadtól, azt hiszed, hogy igazad van. Szépen kérlek, pár hónap múlva írj újra ide kommentet, érdekelne, miként alakult a sorsod.

Tényleg idegesítő a viselkedésed, mert nagyjából arról beszélsz, nem ártalmas pl. tíz emeletnyi zuhanás. Nem fogod fel, hogy attól még, hogy az ötödiken, negyediken, harmadikon semmi bajod sincs, egyszer földet kell érned.

Igazából sajnállak. Te is csak egy kicsit butább, befolyásolható lány vagy a sok közül, akire tökéletesen hatott a média. Ha lenne pár önálló gondolatod, ha nem akarnál ennyire megfelelni az elképzelt elvárásoknak, nem csinálnál olyat, hogy elveszed a testedtől az üzemanyagot, aztán elvárod, hogy működjön.

Anyádék nem veszik észre? Az iskolában tudsz figyelni egész nap? Vagy nagyon ügyes hülye vagy, vagy kamu.

2014. jan. 24. 09:19
 30/50 A kérdező kommentje:
Igen sajnos mindenhol az megy ha nem vagy 50kg alatt akkor már nem lehetsz szép és béna az életed...Én 53 kg vagyok és 159 cm.Leakarok fogyni 48 kg-ra..Mert elegem van abból,hogy csak a csontvékony embereket tartja a társadalom szépnek sajnos ha ez kell ahhoz,hogy én is olyan legyek akkor megteszem:)Mindennap figyelem a válaszokat és akkor tudósítok a történésekről.Igazából ha elmegyek a suliba anya mindig ad pénzt,hogy vegyek valamit a büfébe vagy csomagol.Nos ha ad pénzt akkor nem veszek semmit és ezzel még a pénzem is gyűlik de ha csomagol odaadom egy osztálytársamnak.Menzán ebédelek és általába viszek kis dobozt amibe belerakom az ételt és aztmondom a barátaimnak,hogy sietnem kell haza ezért itt nemtudom megenni.Aztán ha hazaértem otthon szépen a wc melett harapok,rágok aztán kiköpöm az ételt.A szüleim körübelül 5-6 órakor szoktak hazajönni és a tesom is hétköznaponként és addigra pedig aztmondom,hogy már ettem egy csomót és nem vagyok éhes vacsorázni.Hétvégén pedig általába mindig kihagyjuk a reggelit mert tesom is későn kelő és én is szoval olyan egy óra fele ebédelünk.Csak pár falatot szoktam enni ilyenkor utána elinditom a fürdőszobába a zuhanyt és meghánytatom magam(a zuhanyra azért van szükség ,hogy ne hallják)vacsorára pedig régebben se nagyon ettem úgy semmit szóval ez megszokott.(bár csak vasárnaptól kezdtem ami egy hétvégés napot jelent de így csináltam).Az iskolába reggel az első három óra még nem nehéz de az utolsó három az már megterhelést igényel,hogy odafigyeljek...Lépcsőzni nagyon nehéz,télikabátot cipelni hozzá tesicucc meg az iskolatáska...Ez nem kamu ha bárki is azthiszi tényleg igaz történet:)És véghez fogom vinni a célomat..
2014. jan. 24. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!