Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zabpehely fogyókúra alatt, jó...

Zabpehely fogyókúra alatt, jó vagy nem jó?

Figyelt kérdés

Nem a csokis/cukros változatra gondolok,hanem a teljesen sima,natúr zabpehelyre.

Régebben sok helyen láttam,hogy ajánlják hozzá,most viszont utána néztem,és rengeteg helyen azt írták, hogy jobb lemondani róla, ilyenkor meg az ember nem igazán tudja,hogy mi az igaz.

2014. jan. 13. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fél zacskóval eszed, és reggel, akkor jó. Mérték a lényeg.
2014. jan. 13. 19:00
 2/6 Lipton. ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy két pofára kell zabálni, de pl reggel a fehérje turmix mellé pont jó.

Mert ugye lassú felszívódású szénhidrát.

2014. jan. 13. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Fehérjeturmixot nem iszok,amúgy nem zabálásról lenne szó,4 evőkanálnyitól bőven jól laktam,csak azt olvastam,hogy fogyáshoz "nem való",meg hogy lelassul tőle az anyagcserém,amit nem igazán értek a magas rosttartalma miatt,meg régebbi cikkekben pont azt írták,hogy jó fogyókúrákhoz.
2014. jan. 13. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
30 g körül reggelire az jó :)
2014. jan. 13. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bevált,praktikus és finom is,40 g-al pedig bőven jóllakom akár kását főzök belőle,akár rántottába teszem,akár bögrés sütit csinálok belőle.
2014. jan. 13. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan olyan gabona mint a többi. Keményítő, fitátok.. a gabonaevéssel hízunk el, fölösleges azzal próbálkozni fogyni.

Aki 30g zabbal jóllakik, azon gondolkozzon el, hogy értelme van ennyi evésnek? Merthogy ettől tápanyaghoz nem jut úgysem a szervezete, 1-2 tojás, kis zöldség sokkalta tartalmasabb lenne igazából.

Just sayin'.. :D

2014. jan. 14. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!