Segitségre lenne szükségem hány kg-nak kéne lennem?
sziasztok 18 éves vagyok és 172 cm,
2 éve még 86 kg voltam és szokásosan mindenki piszkált családba és iskolába is ,aztán nyáron elkezdtem fogyokurázni és 75 kg ra fogytam örültem neki meg minden de éreztem nem elég , aztán következő nyáron megint fogyokurázni kezdtem és 65 kg ra fogytam ennek nagyon örültem és mindenki megdicsért és elismerte mennyivel jobban nézek ki
aztán 2 hónapja megint fogyokurázni kezdtem mert ugy gondoltam a 65 kg is sok és azota már 1 hónapja 58 kg vagyok , szerintetek kellene még fogynom mert ugyérzem hogy igen ....
Sima fogyástól nem leszel szép formás és csinos.
Szerintem nagyjából rendben a súlyod, formásodni kéne. Aztán ha van elég izom, akkor esetleg adj le még egy kis zsírt.
Hidd el, a magasságodhoz csak gebe leszel annyi kg-al, tapasztalatból írom. Lekardióztam minden izmom, és bakker, beismerem, maradt rajtam zsír, pedig körméretek alapján vékony voltam...:D
Úgyhogy most izmosítás, aztán nyárra megpróbálok leadni csak zsírt, hogy feszesebb legyek.
Amúgy meg igen, a melled is eltűnne.:)
Ha akarsz küldhetsz képet privátba, arc nélkül.
De amúgy gratulálok, 30 kg-t fogyni nem semmi.:)í
Képpel talán tudnék mondani valamit, mi kéne neked.:D
Amúgy torna ide, torna oda, a kaja a legfontosabb. Az dönti el inkább, hogy a szervezet mihez nyúl.
Elképzelhető, hogy ekkora súllyal te is zsíros maradtál egy mértékig.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!