Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy kis segítségre lenne...

Egy kis segítségre lenne szükségem formálódáshoz?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 46 kiló, szóval fogynom nem kell. DE! Zsíros vagyok. Mármint nagyon. Szinte nincs is rajtam semmi izom:D A combomra megy minden zsír, 49 a legvastagabb rész kerülete.(Jólvanna, mindennap megmérem!:D) Szóval mindenki kövérnek lát, mert a kiálló bordáimat senki nem látja. És ez nagyon zavar.

Kaptam egy szobabiciklit. A kérdés az, hogy hogyan "fogyjak" úgy, hogy a combom vékonyabb legyen? Mármint az izmosodás nem lenne egyenlő a vastagodásával? Tehát a lényeg az lenne, hogy ne pakoljak fel izmokat, csak ez a zsírt átalakítani...vagy hogy megy ez, nem tudom.:D

A mindennapi fehérjebevitel megoldható lenne.

Köszönöm:]

2011. dec. 25. 20:40
 1/3 melcsiboszi ***** válasza:

Hát, ne haragudj, de 160-hoz 46 kiló szerintem éppen hogy nem kevés, szóval nehezen tudom elképzelni, hogy egy gramm fölösleg is lenne rajtad...

De ha tényleg úgy gondolod, hogy a combodra megy a zsír, akkor a szobabiciklizés szerintem jó lesz, mert úgy tudom, hogy az izom ugyan nehezebb súlyra mint a zsír, de kisebb a kiterjedése, szóval ha lemegy a zsír, és helyette izom lesz, akkor vékonyabb lesz a combod, a súlyod viszont nem biztos, hogy változik majd, de szerintem nem is ez a célod. nyilván ne úgy biciklizz, hogy napi nemtomhány órát, hanem csak olyan lájtosan, mondjuk napi egyet, vagy másfelet, szerintem egykettőre megformálódsz majd. :)

2011. dec. 25. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Wow, loovely, köszönöm:] Hát reménykedjünk. Minden vágyam a vékony comb..:D De jó lenne.:]

A kilóim száma tényleg nem érdekel:]

És még egyszer köszönöm!;]

2011. dec. 25. 22:08
 3/3 melcsiboszi ***** válasza:
szívesen! :) Áldott ünnepeket!
2011. dec. 26. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!