Egy kis segítségre lenne szükségem formálódáshoz?
160 cm vagyok és 46 kiló, szóval fogynom nem kell. DE! Zsíros vagyok. Mármint nagyon. Szinte nincs is rajtam semmi izom:D A combomra megy minden zsír, 49 a legvastagabb rész kerülete.(Jólvanna, mindennap megmérem!:D) Szóval mindenki kövérnek lát, mert a kiálló bordáimat senki nem látja. És ez nagyon zavar.
Kaptam egy szobabiciklit. A kérdés az, hogy hogyan "fogyjak" úgy, hogy a combom vékonyabb legyen? Mármint az izmosodás nem lenne egyenlő a vastagodásával? Tehát a lényeg az lenne, hogy ne pakoljak fel izmokat, csak ez a zsírt átalakítani...vagy hogy megy ez, nem tudom.:D
A mindennapi fehérjebevitel megoldható lenne.
Köszönöm:]
Hát, ne haragudj, de 160-hoz 46 kiló szerintem éppen hogy nem kevés, szóval nehezen tudom elképzelni, hogy egy gramm fölösleg is lenne rajtad...
De ha tényleg úgy gondolod, hogy a combodra megy a zsír, akkor a szobabiciklizés szerintem jó lesz, mert úgy tudom, hogy az izom ugyan nehezebb súlyra mint a zsír, de kisebb a kiterjedése, szóval ha lemegy a zsír, és helyette izom lesz, akkor vékonyabb lesz a combod, a súlyod viszont nem biztos, hogy változik majd, de szerintem nem is ez a célod. nyilván ne úgy biciklizz, hogy napi nemtomhány órát, hanem csak olyan lájtosan, mondjuk napi egyet, vagy másfelet, szerintem egykettőre megformálódsz majd. :)
Wow, loovely, köszönöm:] Hát reménykedjünk. Minden vágyam a vékony comb..:D De jó lenne.:]
A kilóim száma tényleg nem érdekel:]
És még egyszer köszönöm!;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!