Ha szobabiciklizem, az használ megfelelő táplálkozás mellett?
Azért kérdezem, mert nincs szobabiciklim, de akkor vennék.
Enni csirkehúst ennék salátával, kalóriaszámolással.
Mennyit kellene tekernem naponta?
160/77/N
Inkább úgy gondolom, hogy az embereket zárták olyan zárt világba, olyan alacsony szintű nézőpontba, hogy ma már elhiszik egy bicikli pedálozásról, hogy az is 'edzés'.
És már nem is látják sokan, hogy milyen lehetne egy igazi edzés, leállnak ott hogy kekernek egy pedált.
Vagy mások: leállnak ott, hogy rezeg alattuk egy gép, és akkor ők most edzenek. Holott.. igazából sokkal többre van szüksége a női testnek is, bár ha a nők szellemét börtönbe zárták akkor.. én megértem, hogy nem sok rálátásuk marad arra hogy mire is lenne szüksége a testüknek.
Hát, hajrá.. Én tudom, hogy lesz ez majd jobb is, idővel majd.
ma 12:46
Szerintem is ő az, csak már szégyenli kiírni a nevét, mert akkor senki nem olvassa el a sok baromságot, amit összehord. Jól van, lúzerkém, majd járok önvédelemre is, hogy készen álljak ha egyszer összefutunk az utcán:))
Amúgy, minden nap tekerek, 1 és 2 óra között, általában gyorsan, mikor elfáradok akkor kicsit lassabban, aztán megint gyorsan.
"lúzerkém"
Írja valaki, aki.. tud tekerni.
Velem szemben ritkán fogsz önvédekezni, 2 pofon egyszerű okná fogva (mindkettő vége az, hogy értelmetlen).
Először is, nyilván nem adok okot rá. Miért akarnék egy szerencsétlen, biciklista nőt akármilyen módon is bántai.. Ilyen elő sem fordulhat.
Másodszor, én önvédelmi oktató vagyok, esélytelen lenne védekezni velem szemben ha úgy alakulna. Aki azt oktatja mit csinálj akkor ha gond van, nem gondolod komolyan, hogy ne tudná eltörni a pici nyakincád adott esetben.. ugye?
De ahogy látom a laza lábedzegetés (tekerés) az egót nagyon felerősíti :)))
Szerintem itt most lényegtelen, hogy milyen piszok jók a harcművészetek, nem mindenki szereti őket.
Ha a kérdés az, hogy diétával és legalább 1 óra szobabiciklizéssel lehet-e fogyni, akkor a válasz: igen.
Hogy ettől kiizmosodsz-e? Nyilván nem igazán, arra másfajta edzés való.
Én például nem akartam soha kiizmosodni, mert nem tetszenek az izmos nők. Még a férfiak közül sem azok, akiken látványos izmok duzzadnak.
Szerintem mindenki olyan mozgásformát válasszon, ami neki jólesik és amivel azt éri el, amit szeretne.
Szerintem meg ha bárki elkezdene itt teljes erővel 'gyúrni', akkor sem lehetne olyan izmos mint amire azt mondjátok hogy nem szeretnétek elérni.
Mintha azt olyan könnyű lenne elérnie egy nőnek, csak úgy pik-pakk ugrálna fel az izom :)
Én szakmai szemmel közelítem a kérdéseket, tévhitek nélkül.. ezért nem tudok mást írni, mint hogy normális edzés kell.
Szigorúan véve ha csak fogyás lenne a cél, akkor még edzeni sem kellene.
De hát az életben meg fontos dolog az edzés :)
A megfelelő nőt még keresem, de igen sokan futnak vagy tekernek :))
Ami persze nem kizáró ok, na de mégis :)
nekem is kapásból az ugrott be, hogy ő a "tápi", ahogy írtad, így végig sem olvastam a válaszát ;)
volt olyan kérdésem, ahol már a KÉRDÉS magyarázatában feltüntettem, hogy eme kedves válaszadó, legyen oly jó, és mellőzze a kérdésemet... hát nem 'csakazértis' leállt vitatkozni??? :D vicc ez az ember..
és nem, NEM vagyok kíváncsi a válaszodra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!