Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdtem futni, de annyi...

Elkezdtem futni, de annyi csavarral, hogy nem a szabadban hanem a szobámban . Szerintetek ez hülyeség? Így le tudok fogyni?

Figyelt kérdés
Általában zenére szoktam futni. Rendesen 1 órát futok .Érdemes ezt csinálnom , hogy lefogyjak ?

2014. jan. 11. 22:13
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Nem, nem írnék neked hálás levelet, légy nyugodt. Ha lelki megnyugvást akarok, elmegyek jógázni. Megjegyzem: semmilyen versenysport nem egészséges. Semmi nem egészséges, amit az olimpián látunk.

A demokrácia, mint nem követendő példa? Asszem vitánk itt értelmét veszti....

"Az neked (nekünk) nem ősünk, aki kocogott a vad elől különösen ha után. Mert kocogással nem kapott el semmit (legfeljebb teknősbékát de ahhoz meg kocogni sem kell) ha meg valami tényleg üldöz, és te elkezdesz kocogni előle, akkor meghaltál (és nincs leszármazottad). "

Szóval az ősember ült és várta a sült galambot. Ez volt a túlélésének záloga. Világos.

Az étkezésemről és edzésválasztásomról semmit nem tudsz, csak azt, hogy szimpatizálok a futással :) Ez van legalább akkora tudás, mint ami a hozzászólásaidból süt.

Figyelj, tai chiz, ahogy jól esik. Engem nem zavar, ha lassú kézmozdulatokkal nyugtatod tested-lelked, meg áramoltatod az energiát. De téged se zavarjon, hogy mi meg szeretjük a futást és ne akarj meggyőzni arról, hogy a kedvelt sportágunk szar és káros, ameddig a futók sem győznek meg téged arról, hogy a tai chi a sötét erőket táplálja. Senki nem szereti ha a hobbiját leszólják. Nem kell megváltás, köszi.

Ha a kérdező futni szeretne: fusson. Ha boxolni, akkor tegye azt. Ha bármi mást: akkor azt. Viszont futni szobában, körbe-körbe, hát... ha nem hányod el magad tőle, akkor menjél, de miért nem mész ki a szabadba, ahogy előttem is kérdezgették? :)

2014. jan. 17. 23:48
 22/24 anonim ***** válasza:
22%

"A demokrácia, mint nem követendő példa? Asszem vitánk itt értelmét veszti.... "

Libsi vagy? :)

A demokrácia börtön. Amivel anélkül lehet rabszolgaságban tartani az embereket, hogy érzékelnék a börtönük rácsait. Illúzió. Ajjjaj..

Az ősember sétált, vagy sprintet nyomott. Nemdebár? Gondolj csak bele! Vagy olyan mozgásokat végzett, amelyekre a testünknek szüksége lenne.. íme a Jóga, amely ezeket pótolhatja. Miért futásról beszélünk amikor jógázni is lehetne?

"Az étkezésemről és edzésválasztásomról semmit nem tudsz, csak azt, hogy szimpatizálok a futással"

Ennél nagyobb igazságot én sem tudnék leírni. Persze ez így van!

"Senki nem szereti ha a hobbiját leszólják. Nem kell megváltás, köszi."

Akkor én meg a lelkiismeretemnek megfelelően had képviseljem tovább azt, hogy a káros tréningek károsak. Pont azért, mert nem szólunk bele abba, hogy mit tesz a másik. Leírhatod amit leírtál, hogy nem értesz egyet a kocogásellenes kampányommal. De jogom és szabadságom van a meggyőződésemnek megfelelően tenni (ha időm és energiám, kedvem stb. van hozzá). Ezzel még nem erőltetem rá az akaratomat senkire sem, csak tájékoztatok.

Hogy valaki ezzel nem ért egyet, azzal még nem erőlteti rám az akaratát, rendben van.

Mind tesszük amit jónak TUDUNK (lehetőleg nem csak hiszünk) :)

A túlzott szabadság azért nem jó.. mert az emberek rossz döntéseket hoznak. Hajlamosabbak rossz döntést hozni (az eléjük tárt információk alapján) mint jókat. Én ezzel az információ manipulálással vagyok hadilábon, és ezért van egy apró kis futás ellenkampányom, nem túl jelentős de.. nekem jólesik :)

2014. jan. 18. 08:28
 23/24 unikron válasza:
67%
Gyerekek! Tényleg ne etessétek ezt a öntelt, okoskodó tai chi mester trollt! Csak elvisz a témától mindenkit. Megjegyzem, ha a tai chi ilyen szellemi toprongyokat nevel ki akik abban lelik örömüket, hogy trollkodjanak, akkor jobb messzire elkerülni. Bár szerintem ez nem a tai chi hibája. Sőt, erősen kétlem, hogy delikvensünk, báriféle mozgást végez a klaviatúra püfölésen kívül. No de hagyjuk is. Visszatérve az eredeti témához. Mint önvédelmi sportokban járatos, bizton állíthatom, hogy a futás remek sport. Bár én sokszor lusta vagyok művelni, és nálunk csak kiegészítő mozgás, de attól még jó állóképesség nővelő. Sok sportban használják kiegészítőként pont emiatt. És igen, valóban sok múlik a táplálkozáson is, de tapasztalatból mondom, ha az ember már rendszeresen mozog akkor azt is meggondolja, hogy mit eszik, mert a saját munkáját rontja el azzal, ha kitartó mozgás után betol egy tál full egészségtelen kaját. Szóval hajrá, ha a szobába akkor a szobába, majd lesz nagyobb táv is. Barátnőm mikor elkezdte, 5 perceket futott, most 6-7 kilométereket naponta. Szóval hajrá! :)
2014. jan. 18. 22:39
 24/24 anonim ***** válasza:
22%

Köszönöm a személyeskedést és a sértéseket, de nem trollkodom.. maximálisan konstruktívak a szándékaim, tanító és tájékoztató jelleggel írok. Legalábbis a szándék ez.

A kötözködéseim pedig nem alaptalanok, tanulságosak de bevallom hogy szórakoztatók is számomra + gyakorlat arra, hogy érzelmileg semleges maradjak bárki bárhogyan is viszonyul hozzám :)

Pontosabban kellemes hangulatú - viszonylag semleges, ez a cél :)

"Visszatérve az eredeti témához. Mint önvédelmi sportokban járatos,"

Hát ehhez vissza is lehet térni, mert nem léteznek önvédelmi sportok :D

Miről beszélünk még, mit ír az, aki úgy nevezi magát mint önvédelmi sportokban járatos egyén? :)) Móka.

"bizton állíthatom, hogy a futás remek sport."

Ez a szakértői megközelítés. 'remek' :)) Egy önvédelmi sportoló leírása, aki nekem közben beszól. De közben önvédelmi sportoló (nyúl, visz, vadászpuska?)

"de attól még jó állóképesség nővelő"

Egyetlen előnye. Kár hogy hosszú távon fekvőképességet növel, mert tönkretett térdekkel nehéz lesz állni :)))

"Sok sportban használják kiegészítőként pont emiatt."

Amatőrökhöz illő módon.. Illetve ne keverjük össze a futást mint intervallum sprintelős kardio edzést a szobában futkosós kocogós laza időpocsékolással amit főleg csajok, de hát.. az erősebb nem képviselői is űznek néha.

"És igen, valóban sok múlik a táplálkozáson is, de tapasztalatból mondom, ha az ember már rendszeresen mozog akkor azt is meggondolja, hogy mit eszik,"

Saját példa alapján levont végtelenül szubjektív tapasztalat alapján? És Ön szól/Te szólsz be nekem, te nevezel trollkodónak és szólsz le engem, a stílusom, a szellemi szintem..? Még jó hogy nem veszem fel a sértéseket, vicces lenne ha igen. Önvédelmi sportoló a saját hozzáállása alapján osztályoz tőle teljesen eltérő embereket..

Ha szabad lenne akkor szólnék, hogy sportolók ÓCSKA, POCSÉK módon tudnak enni, sokan zsírosak is, sokan betegek is, és még ha esetleg létezne is a gondolataik között az említett (ha az ember már rendszeresen mozog akkor azt is meggondolja, hogy mit eszik) akkor sem tudják mit kell enni, mert ma egy komoly megbetegítő propaganda folyik a gyógyszeripar, gabonaipar, tejipar, édesipar, orvoslás és a dietetika részéről tehát egy sportoló ezeknek a tényezőknek van kiszolgáltatva, így.. elég nehéz érdemben is tennie a jó táplálkozásáért.

Hát, pár negatívabb gondolat még eszembe jutott bevallom, ezeket nem írom le Kedves Önvédelmi sportoló (:

Talán a jó futkosást és önvédelmi sportolgatást illő búcsú lenne... kivéve hogy eszembe jutott, ha én csak a billentyűzetemet püfölöm, akkor vajon mit edz az, aki NEM LÉTEZŐ önvédelmi sportot gyakorol? :D

Szerintem szép nagy öngólt írtál, de ez lehet csak nekem tűnik fel így csak én nevetek rajta.. aki pedig egyedül nevet azt hülyének nézik.. pedig a többiek nem értik a viccet.. mindegy is :)

Lehet a futók Te veled fognak szimpatizálni, ezt elfogadom mert megnyerő és kedves volt (többnyire..) amit írtál, de ökörség is volt, ezt meg ők nem tudják, hiszen ők 'csak' futók. És nem fognak kinevetni azért mert önvédelmi sportolónak nevezed magad :)

2014. jan. 18. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!