Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet combra és hasra...

Hogyan lehet combra és hasra fogyni?

Figyelt kérdés
Sajnos karàcsonykor feljöttek a combomra ès a hasamra a kilók. Inkàbb tornàzni szeretnèk. Egèszsègesen tàplálkozom. Mindig is vèkony voltam. Milyen gyakorlatokat kéne vègeznem?

2014. jan. 11. 14:49
 1/2 anonim válasza:

Nem lehet csak innen vagy onnan fogyni. A tested egyszerre égeti a zsírt mindenhonnan. Ha tornázol,izmosodni fogsz,tehát a zsír helyén megjelenik az izom.

Csinálj felüléseket,hasprést,combra pedig jó a guggolás vagy ha lefekszel a földre és emelgeted a lábadat. A végén még kockás hasad lesz. :)

2014. jan. 11. 20:39
 2/2 anonim válasza:
èn zumbäztam minden nap 2orat a vègèn 50ven hasizmot csinältam ès 6ora utän csak gyümölcsöt ettem de egèsz nap ettem normälisan ebèdet meg reggelit is,csak most babät värok ès igy nem birom folytatni.
2014. jan. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!