Júliusig hány kilót lehet fogyni és milyen módszerrel? (Jár a zöldkezecske! )
Mit nem szabad enni és miket szabad?
Heti hányszor és miket sportoljak/tornázzak? Futnom nem szabad.
Július a határidő, most 163/69 vagyok. A súlyfelesleg legjobban a combjaimon és a derekamon látszik, a karjaim vékonyak. Az arcom is eléggé kikerekedett.
Júliusig van időm még? Mindenkit felpontozok a jó tanácsért :)
szerintem ezek hasznos olvasnivalók
a combodról és a derekadról le fog jönni mindenképp, ha fogyni kezdesz, ne aggódj :)
még http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__51..
sok sovány húst sok fehérjét kevesebb szénhidrátot és azok is teljeskiőrlésűek legyenek
kerüld a lisztes, zsíros, cukros ételeket
sok zöldség és telítetlen zsírsav pl: tökmagolaj, lennmagolaj
heti 3-4*50 perc bicajozás :)
a lényeg hogy egészségesen étkezzél reggeli fontos valami szénhidrát és valami fehérjeforrás, aztán rá 2-3 óránként ugyan így ja plusz zöldség és valamikor dobhatsz mellé egy kis kanál lennmagolajat is
Az még fél év, rengeteg idő...persze csak ha elkezded. Bár érdekes, hogy ha azt mondjuk, hogy júliusig nem fogsz lefogyni akkor bele se fogsz? Szerintem bármennyit is fogysz, jobb lesz, mint a jelenlegi állapotod, tehát vesztenivalód nincs, mire vársz még?
10-12 kg-tól kényelmesen megszabadulhatsz úgy, hogy az még egészséges is legyen (heti fél kilóval számolva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!