Le szeretnék fogyni, de nem sikerül. Mit tegyek?
Ha otthon van szabadidőd a mozgáshoz akkor valamit csak tudsz alkotni.
A kajádra figyelj oda, az hogy este 6 után ne egyél az egy hülyeség, jó van benne valami de akkor nagyon könnyűt kell enned.
Amúgy tényleg igyál sok folyadékot lehetőleg vizet. De néha napján valami vitaminos gyümilevet lehetőleg kevés cukorral igyál a vitaminok végett.
A kenyeret, tésztákat, ne hagyd el, csak csökkentsd. Mivel sulis vagy még fejlődő szervezeted van amit nem lehet megvonni tápanyagoktól így mindent egyél, cukrosat, zsírosat is, de mértékkel, csak minimálisan vidd be ezeket a szervezetedbe, és lehetőleg sok zöldséget, gyümölcsöt fogyassz. Ha abszolút nem mozogsz semmit akkor jóformán nem kell megvonnod magadtól semmit, jó a nassolást azt hanyagold mindenképp de a főétkezéseket ne.
Nézzél írásokat otthoni tornákról, ha van szoba biciklid vagy valami ilyen géped amin inkább kardio mozgásokat tudsz csinálni akkor kezdheted is azzal.
Én is így vagyok ezzel bár nekem sok időt kell eltöltenem a munkahelyemen ami javarészt semmit tevésből áll mivel portás vagyok. Így javaslom kezdj bele a fegyencedzésbe. Az is jó sport mert megmozgat és ezáltal csak úgy leégnek rólad a kilók és erősödsz is.
Olvasd el a könyvet és csak azt csináld amit leír róla az író. Fontos hogy mindig az alapokkal kezdj amit bírsz és ne lépj előre gyakran, ha van napi 40 perced mozgásra akkor használd ki. Vagy menj ki kocogni ha annyira túlsúlyos vagy akkor sétálj 30 percet kezdésnek heti 5 ször közte legyen 1-2 nap pihenő azért. Hidd el egy teljesen mozgáshiányosnak már ez is sokat számít.
Ne úgy állj hozzá hogy nem sikerül,mert ezt meg azt kell csinálnod.Én is sulis vagyok,sulimenzán ebédelek,nekem is sokat kell tanulnom de lefekvés előtti guggolások,négyütemű fekvő támaszok és egy 7 perces kardió edzés,emellett egy 5 perces Rihanna ab work videó sokat segíthet.Már 2 hete csinálom és van eredménye,sokan mondják hogy fogytam.Szóval rajtad múlik,hogy osztod be az időd! Sok sikert! ;)
14/L
100kg rol lefogytam 66 ra aztán felszedtem pár kilo izmot 32-es karrol 38 as lettem már majdnem 39-es és kocka hasam lett kevesebb mint 1 év...
ne merj ilyet mondani h nem sikerül... Ez csak rajtad áll . Sok akaratot!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!