Ha a Norbi kódok szerint étkezek, az jó lesz?
Figyelt kérdés
Sajnos a szüleim nagyon nem jól keresnek, én meg még sehogy, így nem ehetek mindennap párolt csirkemellet meg párolt zöldségeket. Amúgy se akarom, hogy anyukám az én fogyokúrámhoz igazítsa a főzést, van éppen elég baja, én meg éppen, hogy egy-két dolgot el tudok készíteni.:/ Elég lenne a fogyáshoz az is, ha többnyire ez alapján étkezek + kevesebbet és jobban elosztva (eddig az volt, hogy 3-ig alig ettem valamit, utána meg felzabáltam mindent)?
Mozgás ügyileg nincs kérdésem, mert eleget mozgok mostanság már.
2014. jan. 10. 20:44
11/11 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt elolvastam a Norbi első könyvét.(Később a többit is.) Az első számomra sok igazságot tartalmazott, akkor még ő is elítélte a fogyást segítő csodakapszulákatés egyebeket. Átálltam hasonló étkezésre, reggel akár kakaós csiga stb. Délután semmi szénhidrát. Akkor lefogytam az áhított súlyra és tartom. A drága Norbi lisztet, meg hasonlót nem veszek. A hétköznapi ételeket eszem a "kódok" szerint. Hetente kétszer egy Rubint Réka vidóra tornászom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!