Fogyókúra alatt melyiket egyem? Diabetikus torta, v norbi update-s édességeket,
Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 15:51
1/5 anonim válasza:
Egyiket sem erdemes, mert csupa ures kaloria az osszes edesseg, semmi hasznos tapanyagot nem tartalmaznak, arra pedig igen csak szuksege van a szervezetednek a fogyas alatt.
Egy szelet diabetikus tortaban van kb. 130 kcal, Norbi update somloiban 170 kcal, a pudingban 120 kcal. Mind ures kaloria. Nem erdemes penzt es kaloriakat vesztegetni rajuk, ha edesre vagysz, egyel egy kis gyumolcsot, abban rostok es vitaminok is vannak legalabb.
2/5 A kérdező kommentje:
Őszintén gratulálok, hogy ha te ilyen ügyesen letudsz mondani az édességről :) De nekem sajnos ez nem teljesen megy :( Akkor azért próbálkozok...
2013. okt. 15. 16:05
3/5 anonim válasza:
Én rendes édességeket eszem inkább, mert azok a finomak. A mértékre figyelek.
4/5 anonim válasza:
Kár volt egyeskét lepontozni, mert jó tanácsot adott.
5/5 anonim válasza:
Aszalt gyümölcsöt nem próbáltad még? Amikor én fogyóztam mindig aszalt áfonyát meg néha epret ettem gumicukorként. Bár az epret eléggé megcukrozzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!