Befolyásolná a diétám heti 1-2 túrórudi?
Imádom az édességet,egész életembe nagyon édesszájú voltam.
Jelenleg diétázom,kb 15 kg-t kellene leadnom.
Hetente 1x-2x ha tízóraira megennék egy túrórudit (nem óriást:D) azzal sokat rontanék a dolgon? azért erre gondoltam mert nagy része túró,ami jó. a csokibevonat meg a benne lévő cukor már kevésbé,de érdekel a véleményetek,hogy ennyi belefér-e,hatásos lenne-e ígyis.
Vagy esetleg vegyek update túrórudit,azzal jobban járnék?
Nem befolyásolná, nyugodtan egyél olyat, amilyet szeretsz.
Nem ezen fog múlni.
Tényleg nem ezen múlik a dolog, de figyeld meg, fél éven belül heti 1-2 darabból napi 1-2 darab lesz.
Miért nem lehet teljesen elfelejteni, én is nagyon édesszájú vagyok, de ha tényleg olyan fontos lenne neked a diétád, lemondanál róla.
Nem LEHET és nem is KELL teljesen lemondani az édességről sem.
Mértéket kell tartani, és kész.
Érdemesebb elhagyni a szemét kajákat, legalább amíg olyan célok vannak mint a fogyás.
Meg betegségek előfordulását is csökkenteni kellene, ehhez pedig a mértékletes szemétevés nem jó. Ugyanis alapból elég károsodás éri a szervezetünket, még túrórudievés nélkül is, tehát a 'valamennyi belefér' már át van lépve. Nálam is, nálad is, mindenkinél aki nyugati országban él, főleg városokban..
"Ha megvonod magadtól, akkor előbb-utóbb megbosszulja a szervezeted"
Még mindig TÚRÓRUDIRÓL beszélünk?
Mennyi felnőtt ember él ebben az országban? 18 éves kor felett a túrórudi már nem esszenciális táplálék, helyébe a kávé és az alkohol lép, nem?
Én most fogyókúra alatt majdenm mindennap megeszem egy óriást (ráadásul a mogyorósat, ami még több kcalt tartalmaz:), de ezzel együtt 1000-1200 kcalt viszek be naponta. Minden második nap 1,5-2 órát mozgok is.
Működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!