Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Befolyásolná a diétám heti...

Befolyásolná a diétám heti 1-2 túrórudi?

Figyelt kérdés

Imádom az édességet,egész életembe nagyon édesszájú voltam.

Jelenleg diétázom,kb 15 kg-t kellene leadnom.

Hetente 1x-2x ha tízóraira megennék egy túrórudit (nem óriást:D) azzal sokat rontanék a dolgon? azért erre gondoltam mert nagy része túró,ami jó. a csokibevonat meg a benne lévő cukor már kevésbé,de érdekel a véleményetek,hogy ennyi belefér-e,hatásos lenne-e ígyis.

Vagy esetleg vegyek update túrórudit,azzal jobban járnék?

2013. aug. 28. 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy más is csinálja utánam.

Évek alatt kiismertem a szervezetemet. Serdülő koromban volt egy hosszú glukokortikoid kezelésem, úgyhogy az átlagosnál több zsírsejtem van, nagyon könnyen hízok.

Én csak úgy tudok fogyni, hogy sok mozgás mellett keveset, de egészségesen eszem (sok fehérje, saláta, teljes kiőrlésű gabonák, gyümölcs), ellenkező esetben nem fogyok.

Amúgy orvostanhallgató vagyok, és elárulom, hogy rövidtávú éhezés alatt (0-24h) a szervezet még nem az izmok bontásával fedezi tápanyagigényét, az csak 24 órás éhezés után következik be. Ha az ember mozog is mellette, akkor nyilván történhet nagyfokú izombontás, épp ezért szoktam előtte 2 órával szénhidráttartalmú ételt fogyasztani, edzés után pedig tejsavóproteint inni.

Jelentem, tökéletesen érzem magam a bőrömben, soha nem vagyok éhes, kimerült a fogyókúra miatt, és elsősorban zsírból fogyok. Persze valamennyi izomvesztés elkerülhetetlen, ha az ember tömeget csökkent, ezért kell a kívánt testsúly elérése után súlyzós edzést csinálni, az az ember izmos szeretne lenni :) A kettő egyszerre nem megy.

2014. júl. 21. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Még valami, én nem számolgatom nagyon a kalóriákat. Ha kánikula van és egész nap a szobában ülök, akkor nem eszem többet 1000 kcalnál, mert nem is kívánom nagyon a kaját, ilyenkor nem is mozgok.

Ha viszont sokat edzek, másnap sokkal éhesebb vagyok, ilyenkor többet eszem, akár 1500 kcalt is, ha érzem, hogy még éhes vagyok.

2014. júl. 21. 19:51
 13/13 anonim válasza:
NEM! Bármit ehetsz diéta alatt is, a lényeg, hogy mértékkel és amennyire tudsz, egészségesen egyél (én pl. számolom a kalóriákat)!
2015. ápr. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!