Bulemiasok vannak itt? Szeretnek par kerdest feltenni pl kinel h kezdodott, fogyott e vele stbstb. Nem okoskodast kerek meg eszosztast az ne is irjon. Koszonom 18/L
Igen, tedd tönkre a tápcsatornád meg a fogaidat a sok hányással. Remélem a pasiddal sokat smároltok, ő is biztos nagyon díjazni fogja.
Egyrészt nem igaz, hogy nincs annyi akaraterőd, hogy lemondj a mértéktelen zabálásról, másrészt, ha igaz lenne, amit írsz, ennyi mozgás mellett bőven zabálhatnál, mint a disznó.
Kamu az egész, szerintem mindenkinek egyértelmű. :) Menjél aludni, holnap sulci!
elso vagyok
tudom,velem is ez volt a problema... reggel ugy kelj fel, nezz a tukorbe es mondd,hogy kepes vagyok megallni a sok finomsagot. Ha nem eszel sokat, es mozogsz, nem kell egy ev sem, hogy latvanyos legyen! Rolam majd 10 gk olvadt le par honap alatt. Az eleje nehez, de ha latod az eredmenyt, az majd motival! Probalj meg egeszsegesen fogyni, meglatod, tobbet er, mintha tonkre tenned a szervezeted. Neked is sikerulni fog! Kerd a barataid szuleid segitseget!
Sajnos nem igy megy h ennyi mozgas mellett zabalhatok! 400 kaloriat eget el kb ami nem sok ha azt nezzuk..
Elso koszonom :)
Tévhit, hogy a fogyókúrának szenvedésnek kell lennie és csak répát rágcsálhatunk, ha jól akarunk kinézni.
Nem is gondolnád milyen kis változtatásokkal egészségesebbé és fogyókúrássá/fogyókúrásabbá tehető egy- egy étel anélkül, hogy az íze rosszabb lenne.
Nem kell lemondani egyes ételekről csak tudni kell mértéket tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!