Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulemiasok vannak itt? Szeretn...

Bulemiasok vannak itt? Szeretnek par kerdest feltenni pl kinel h kezdodott, fogyott e vele stbstb. Nem okoskodast kerek meg eszosztast az ne is irjon. Koszonom 18/L

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez nem az a valasz, amire varsz... Nem itelkezem, nem okoskodom... En ugy fogyam 1 ev alatt 20 kg, hogy kevesebbet ettem, es tobbet mozogtam.
2014. jan. 8. 00:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, a mozgassal nincs gond, sinko andi kickbox aerobik videojat csinalom es szeretem :) viszont jokat enni is sajnos.. Utana persze jon a buntudat.. En is 20kilotol szeretnek megszabadulni de sajnos az az 1 ev az nagyon sok.. Igen tudom tudom nem 3 honap alatt szedtem fel azt a 20 kilot, kb 8-10 eves korom ota kezdtem husosodni pedig nagyon vekony kislany voltam.. Ugyhogy valami gyorsabb megoldás kell :S
2014. jan. 8. 01:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, tedd tönkre a tápcsatornád meg a fogaidat a sok hányással. Remélem a pasiddal sokat smároltok, ő is biztos nagyon díjazni fogja.

Egyrészt nem igaz, hogy nincs annyi akaraterőd, hogy lemondj a mértéktelen zabálásról, másrészt, ha igaz lenne, amit írsz, ennyi mozgás mellett bőven zabálhatnál, mint a disznó.

Kamu az egész, szerintem mindenkinek egyértelmű. :) Menjél aludni, holnap sulci!

2014. jan. 8. 01:54
 4/11 anonim ***** válasza:

elso vagyok

tudom,velem is ez volt a problema... reggel ugy kelj fel, nezz a tukorbe es mondd,hogy kepes vagyok megallni a sok finomsagot. Ha nem eszel sokat, es mozogsz, nem kell egy ev sem, hogy latvanyos legyen! Rolam majd 10 gk olvadt le par honap alatt. Az eleje nehez, de ha latod az eredmenyt, az majd motival! Probalj meg egeszsegesen fogyni, meglatod, tobbet er, mintha tonkre tenned a szervezeted. Neked is sikerulni fog! Kerd a barataid szuleid segitseget!

2014. jan. 8. 03:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy megtervezett,diétás étrend (ami valóban eredményt hoz) is lehet finom.Nyilván bizonyos dolgokról le kell mondani,de az nem azt jelenti,hogy moslékot kéne enni.
2014. jan. 8. 06:17
 6/11 A kérdező kommentje:

Sajnos nem igy megy h ennyi mozgas mellett zabalhatok! 400 kaloriat eget el kb ami nem sok ha azt nezzuk..

Elso koszonom :)

2014. jan. 8. 10:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Pl milyen dietas etrend?:) a problema az h mar a korabbi fogyokuraim miatt kifordulnak a szambol a zoldsegek.. Na de kibirom megyek repat enni :D
2014. jan. 8. 10:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Tévhit, hogy a fogyókúrának szenvedésnek kell lennie és csak répát rágcsálhatunk, ha jól akarunk kinézni.

Nem is gondolnád milyen kis változtatásokkal egészségesebbé és fogyókúrássá/fogyókúrásabbá tehető egy- egy étel anélkül, hogy az íze rosszabb lenne.

Nem kell lemondani egyes ételekről csak tudni kell mértéket tartani.

2014. jan. 8. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:
EEmbeer, nem kell megvonni magadtól a jó falatokat :D Én most épp kettő túrórudit ettem reggelire :D Most tartok a 20. leadott kilónál... :) Csak a mértékre kell odafigyelni, de ha túleszed magad, annak pszichés oka van, vagy bánt valami, vagy unatkozol. Találnod kell valami jó elfoglaltságot, ha egész nap nyüzsögsz, nem lesz esélyed többet enni a kelleténél. :) Egyébként volt időszak, mikor hánytattam magam, és iszonyatosan szenvedtem utána, 1 hétig nem tudtam beszélni, nem tudtam enni, úgy fájt a gyomrom, hogy azt hittem meghalok. De nem fogytam, sőt... És ez csak pár alkalom miatt történt, úgyhogy kérlek, ne ezzel próbálkozz.
2014. jan. 10. 04:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Visszafordíthatatlan károk okozol magadnak, de csak csináld. A te tested.
2014. jan. 13. 15:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!