Fogyni akarok! 12 éves vagyok 159cm 46 kg. de hogyan?
milyen tippeket adnátok ? mit egyek reggelire ebédre vacsorára?visszafogom magam amikor eszek aminek anyáék nem örülnek nagyon.. azt mondják majd lenövöm.. de az mikor lesz..! mit csináljak hogy eltűnjön a hasam? mivel még fiatal vagyok ezért nem olyan edzésekre gondoltam pl.hogy súlyzózás vagy ilyesmi ,azért még növök meg ilyenek..
már 3 napja este 5-7ig folyamatosan hasprést csinálok meg egyéb ilyen hasast. jó ha így folytatom vagy valami másra váltsak át? szerintem valami izzasztó edzés jót tenne.
Jesszus 1.: sehogyan ne fogyj! Tökéletes vagy Te így.
Sportolj legfeljebb.
Jesszus 2.: öttől hétig?? Valami izzasztó edzés?? Nem vagy komplett.
Úúúristen. Hogyhogy kilógni a tömegből? O.o Nem vagy te valami 120 kilós torzszülött...Pont tökéletes a súlyod.:)
(amúgy az ideális súlyt úgy tudod kiszámolni, ha a magasságod utolsó két számából, ami most 59, kivonsz tízet és így az eredmény hogy 49 kilónak kéne lenned.:D) De ha már egy kicsit le akarsz fogyni a súlyodból, akkor ne koplalj, hanem egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, igyál sok sok vizet, és sportolj. Bármi lehet az futás, torna, tenisz...
gratulálok... a 46kg az pont hogy nem sok-.-"
a koplalással meg nem lefogysz, hanem megbetegszel...
és ne akarj úgy kinézni, mint egy anorexiás, mert undorító, ha valaki olyan vékony, egy normális férfinak az nem jön be... (persze későbbre gondoltam, tudom, hogy még csak 12)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!