Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak olyankor ha...

Mit csináljak olyankor ha nincs pénzem minden nap csirkemellre, barna rizsre, zabpehelyre?

Figyelt kérdés
le irnátok ezeknek az olcsóbb verzióját?
2014. jan. 4. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ember, én hetente maximum KÉTSZER eszek húst, és már több, mint 20 kilót fogytam...
2014. jan. 6. 15:42
 12/16 A kérdező kommentje:
izomból vagy zsirból?
2014. jan. 7. 23:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát a testépítés drága.:S Én se fejlődők nagyon pedig már több éve gyúrok, mozgok meg minden, de be kell látnom csak azok fejlődnek, akik BMW kocsival mennek le a terembe, és minden egyéb "kiegészítőkre" fehérjékre erre arra futja nekik. Kellő fehérje nélkül az embernek az izmai nem fejlődnek, ha a külsőre is mész. Ha csak az erőre, akkor többet kell edzeni de ahhoz is szükséges némi fehérje. Olcsón helyen csirkemellet én csak itt találtam: www.lazarhus.hu itt mindig olcsó 1200-1300 forint kg a filének a csirkemell pedig ezer alatt van kg-ja. Illetve úgy is meglehet oldalni hogy elmész horgászni.:D Én lehet hogy elmegyek akkor valamennyire ingyen van a hal:D amiben szintén sok fehérje van. A Többi kiegészítőre is szükség lenne fehérjepor stb.. Ha fejlődni, meg szálkásodni akarsz, legolcsóbbanén úgy számoltam magamnak: 25-30 ezerből tudsz kijönni:S ha nem nagyon akarsz veszíteni az izomból.
2014. jan. 20. 01:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: 250-30 ezer havonta így értettem. Nem tudom hogy tá hány kg vagy illetve mennyit akarsz fogyni, meg azt se ogy hány éves, én úgy oldom meg hogy diákmunkán vagy egyéb munkán "összszedem" rá a pénzt hogy nyárra valamennyire "jól" nézzek ki.:D

20/f

2014. jan. 20. 01:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok testépítő, hogy 20 kg színizom lett volna rajtam :D Tehát nyilván zsírból.
2014. jan. 21. 07:49
 16/16 anonim ***** válasza:
De ha akarod, teszek fel feszítős képet, hogy lássad, mennyi izom van most rajtam. :D
2014. jan. 21. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!