Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak olyankor ha...

Mit csináljak olyankor ha nincs pénzem minden nap csirkemellre, barna rizsre, zabpehelyre?

Figyelt kérdés
le irnátok ezeknek az olcsóbb verzióját?
2014. jan. 4. 22:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Inkább azt néz meg hol vásárolsz,mert nem mindegy. A zabpehely az Aldi pl. 200 ft. Ennél bármi más drágább.
2014. jan. 4. 22:34
 2/16 anonim ***** válasza:

A zabpehelynél, rizsnél olcsóbbat nem tudok. Ha nekem az beleférne az étrendembe, tyű...

Fehér rizst is vehetsz, akkora eget rengető különbség nincs. Azt nem tudom, melyik a jobb, hallottam már mindkettőt egészségesebbnek ítélni. De ha nincs rá pénz, akkor ez amúgysem annyira fontos az ilyen apró eltérés, egyik se glutén, az a fő.

Vannak olcsóbb húsok is, bár a nagyüzemet én élből kerülöm, de nem mindenki ilyen. Ha fehérje fan vagy és zsírfóbiás, vegyél fehérjeport, az olcsóbb, mint a hús, bár valószínűleg nem sokkal, ha minőségibbet veszel...

A zöldség a drága, nem a fentiek. Ha azzal akarsz jóllakni, az húzós, bár nem mindegy, melyikről beszélünk :D A drágább olajos magvak sem állnak oly remekül. A legolcsóbban talán rizzsel és zsírral lehet jóllakni, még a lenmag is elég jó helyen áll e szempontból... Egyszer számolgattam az ilyesmit, azért ez sem mellékes szempont :) Persze a szükséges tápanyagok bevitele alapvető.

2014. jan. 4. 22:35
 3/16 anonim ***** válasza:

aldiban a cékla most 99ft

zabpehelynél nincs olcsóbb, 149-199ft között van fél kg

csirkemellet főtt tojás, sült csirkecomb, csirkemáj

2014. jan. 4. 22:45
 4/16 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat..de csirkemell probléma még mindig fenn ál.ez lenne a legjobb fehérje forrásnak de nincs rá mindenap pénzem :S
2014. jan. 5. 01:46
 5/16 A kérdező kommentje:
kövér *asz maradok mert nincs pénzem :S ilyen az élet
2014. jan. 5. 02:12
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Rizs és zabpehely? Nincs sok helye egy fogyókúrás rovatban.
2014. jan. 5. 05:33
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Egy paleosnak biztos nincs... Egyébként miért ne lenne? Pusztán a mennyiségtől függ,hogy szálkásít vagy tömegel. Mindkettő tiszta,testépítő kaja.
2014. jan. 5. 07:39
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi, de leszóló leszek!

Azért maradsz kövér mert nincsen mindennap az asztalon párolt csirkemell??? Miért, mit gondolsz, ha mindennap csirkemellet eszel attól fogysz??? Valószínűleg most sem teszel meg mindent annak érdekében, hogy lefogyj.

Nekünk aztán tényleg nincs sok pénzünk, élelmiszerre kb 10-12 ezer forint marad 2 főre. És igen, nagyon nagyon nehéz de beosztjuk(ja és csirkemellet karácsonyi ebédnél eszünk szüleimnél, mi ezt nem engedhetjük meg.

De amiket eszünk azok olyan ételek, amiktől energiánk és erőnk lesz és én mellette így fogytam le több mint 20 kilót, ja és mozogtam is rendesen, elsőnek szenvedtem, nagyon nehéz volt. De, ha úgy adódik megeszem hónap végén az üres főtt rizst is, sőt volt hogy 2 napig már csak fél kg zabpehely volt itthon és mindkét nap azt ettem csak és hozzá pár szem diót amit az út mentéről összeszedtem. Szóval ne mond már azt hogy te kizárólag azért nem tudsz lefogyni mert nincs pénzed csirkemellre, ez csak kifogás, szerinted mindenki mindennap csirkét eszik?? Hát tévedsz. Nézzél körül, vékony emberek és 2 kézzel eszik a fornettit, én nem azt mondom, hogy ez jó, de azért ne mindent a a kajára fogjál rá. Igenis, ha odafigyelsz, mozogsz, le tudsz fogyni. Csirkemell helyett vegyél combot, vegyél pulykanyakat amiből csinálsz egy jó kis zöldséglevest több napra, csinálj májat, csinál ebédre hagymás rántottát, vágj alá pár szelet sonkát stb.

Vegyél céklát-100ft, csinálj belőle salátát, hozzá főzz két tojást, vacsorád 100ft-ból megvan.

3 válaszoló voltam!

2014. jan. 5. 21:44
 9/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló.elolvastam rengeteg cikket és mindenhol azt irták hogy minél hogy kb 2g/1kg fehérje és szénhidrát kell ahhoz hogy edzés közben zsirt vesszek és ne izmot.a rizs tökéletesen megfelel szénhidrátnak de ha csak karácsonykor eszek csirkét az elég kevés fehérjének.a dió meg hát tele van zsiral szóval azt hanyagolni kéne
2014. jan. 6. 01:58
 10/16 A kérdező kommentje:
*minél---ezt nem akartam oda irni :D
2014. jan. 6. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!