Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Történt itt már ilyen valakivel?

Történt itt már ilyen valakivel?

Figyelt kérdés
...hogy agykontrollal elérte,hogy akármennyit ehet,nem hízik. ha Te ilyen vagy,leírnád,hogy mit csináltál???mert ez minden vágyam (hogy ne hízzak,akármennyit eszem.)ha más módszer van,azt is nagyon megköszönöm!! (hánytatásos válaszoktól,meg hasonlóktól légyszi kíméljetek!) köszi!
2009. nov. 29. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
jó volna mi röfike :D ilyen nincs xd
2009. nov. 29. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok mindent el lehet érni gondolati sikon az agykontrollal /én két tanfolyamot is elvégeztem/, de amit te szeretnél, azt biztos nem. Azt viszont, hogy ne legyél folyton éhes és ne edd tele magadat, igen.
2009. nov. 29. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:
röfike???XD én??? tuti,hogy minimum 15-tel több vagy nálam:D
2009. nov. 29. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
akarattal nem lehet semmissé tenni a megevett kalóriákat, az márpedig felszívódik, és márpedig hízlal, ez már nem tartozik az agykontroll hatáskörébe. viszont a pozitív hozzáállás hozzáállás segít a fogyásban, súlytartásban, de nem azért mert kivédi a hízást, hanem mert a viselkedéseden változtat.
2009. dec. 5. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!