Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1honap alatt 6 kg-ot hogyan...

1honap alatt 6 kg-ot hogyan adjak le?

Figyelt kérdés

Az újévi fogadalmam h nyárig (5 hónap) (májusig) alatt bomba formába hozom magam.Most 15 éves L vagyok 170cm es 78kg. 15kgmot szeretnek leadni addig es formálni az alakom!Hetente 2szer járok 1 órát táncolni ..

Nincs idom fitnesz terembe járni... Lecci mondjatok olyan zsírégető ,alak formáló gyakorlatokat amikkel tudok magamnak segíteni!:)

Esetleg abban is segíthetnének h mit egyek es mit ne!lecci ne írjatok étrendet mert azokat nem szoktam betartani..annyival tisztában vagyok h sok vizet kell innom,es h ne egyek kenyeret es semmiből ne egyek sokat..

2014. jan. 1. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Off, nagyon jó kérdés, erre én is kíváncsi vagyok.
2014. jan. 2. 00:22
 2/4 anonim válasza:

Nem lehetetlen!!!

Tavaj en is ugyan ezt fogadtam meg. Nekem mondjuk 10 kilot kellett leadnom de megcsinaltam!!!

En ugy motivaltam magam hogy a hutore kitettem egy sexi csajt es mindig mikor kajaert nyultam volna, lattam h milyen szepnes rogton becsuktam az ajtot ;)

A lenyeg annyi h bizz magadban! Eloszor is agyban kell felfognod. Tehat atkell gondolnod h h tervezed es mit fogsz megvaltoztatni!!

Szerintem ha eleg kitartasod van elerheted! NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETLEN ;) ez jussonneszedbe mindig mikor feladnad. Otthon esetleg gugolast csinalhatsz ami foleg a feneket formalja. Vagy hasprest ami nem megerolteto megis nagyon haszmos a hasizom teren ;)) remelem tudtam segiteni! Sok sikert es kitartast!! :))

2014. jan. 2. 02:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:))) es ígérem nagyon sokat segítettél!!!:)
2014. jan. 2. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:
*igeeen
2014. jan. 4. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!