Tudnátok ajánlani módszereket hogy hogyan adjak le pár kilót?
ilyen fiatalon semmiképpen nem szabad komoly fogyókúrába kezdeni (tehát semmi ilyen fogyasztószer, komolyabb módszerű diéta nem jöhet szóba, mert még fejlődésben vagy.)
próbálj meg sok zöldséget-gyümölcsöt fogyasztani, kerüld a cukros ételeket, meg ezeket a jó zsíros magyar kajákat :D cukros üdítők (kóla, nem 100%-os gyümölcslevek) helyett víz, de abból tényleg nagyon sok. felpörgeti az anyagcserédet, gyorsabban ürülnek a szervezetedből a káros anyagok. próbálj meg minnél többet mozogni, tesiórán legyél aktív, és ha van időd, otthon is tudsz edzeni. a nassolást próbáld meg elhagyni, ha mindenképp "rághatnékod" van, itt is a gyümölcs lesz a nyerő :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz: "...ilyen fiatalon semmiképpen nem szabad komoly fogyókúrába kezdeni." Én 189cm vagyok és 90kg, talán más alkat, de ez tetszik a csajoknak. A csajok szerint a férfi legyen magas és legalább 90kg...
Valamikor együtt edzettem egy hasonló adottságú fiúval, megizmosodott, most edző Dubai-ban és boldogan él! Javaslom a mindent izommá alakító sportokat, de egyesületben és komoly szinten (heti 4-5-6 alkalom), birkózás, evezés, kajak-kenu.. stb.
Sokan cserélnének veled, mert edzenek, de kaja nem építi a testüket. Fogadd el és használd ki az adottságod, legyél a magas és izmos valaki.
Tudom, másoknak nem kell tennie semmit azért, hogy Ők legyenek a vékony magas valakik, de belőlük rettentő sok van. Én 12 évesen kezdtem sportolni és nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!