Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy 1honap alatt 4-5kg lemehet...

Igy 1honap alatt 4-5kg lemehet? 165cm/66kg 17/L

Figyelt kérdés

reggelire: muzli tejjel vagy naturjoghurtba muzli vagy siman natur joghurt,kave edesitoszerrel

ebed ugyan ez amit eddig is ebedeltem csak az eddigi adagnak a fele a tesztakat,krumplikat kerulom,kenyerfeleket cukrot elhagyom

vacsora:zoldseg,muzli,naturjoghurt

este 6utan nincs kaja (orvos javasolta)

ezek mellett 2-2,5liter viz

heti 3szor rubint reka add onmagad dvd+"kick box" norbi dvd

2013. máj. 20. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez éhezés, ne csináld!
2013. máj. 20. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:
te mar csak tudod..nem velemenyt kerdeztem hanem hogy lemegy e vagy sem
2013. máj. 20. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 1600 kalóriát eszek egy nap és így fogyok heti 1 kilót éhezés nélkül, heti 5 óra intenzív edzéssel. Sok fehérjét eszem, hogy ne izomból fogyjak, hanem zsírból! 2 hét diéta után mindenki megjegyezte, hogy milyen vékony lettem, pedig csak 2 kiló zsírt adtam le. A te diétád nokedli, az elsőnek igaza volt, ez éhezés, ne hurrogd le! Izomból is fogyni fogsz, ami nem túl jó dolog, de te tudod.
2013. máj. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!