Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Átestem a ló túloldalára....

Átestem a ló túloldalára. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Olyan másfél éve elhatároztam, hogy le fogok fogyni 95kg-ról. Életmód váltással és otthoni cardioval sikerült lefogynom 72 kg-ra, és végre olyan vagyok, amilyen mindig ia lenni akartam, de most döbbentett rá a családom, hogy nagyon nem jó irányba tartok, mert kevesebbet eszem, mint a diétám elején, és kb. kétszer annyit edzek. Mindig próbálom, hogy ne tornázzak ilyen sokat, és ne egyek ilyen keveset, de nem megy, pedig tudom, hogy ha mozgok, akkor ahhoz enni is kell. Valakinek van valami ötlete, hogy hogy tudnék ezen változtatni, mert nagyon félek attól, hogy visszajön az, amit leadtam?
2013. dec. 31. 06:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, az elején kell elkapni a problémákat.
2013. dec. 31. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
A világon semmi bajod nincs. Abba ne hagyd! Túléled az összeset.
2013. dec. 31. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:

NEM FOG VISSZAJÖNNI.:)

Ha edzel az nem baj, viszont ne kardiózz annyit, hanem erősíts is.

Egyik nap ez, másik nap az.

Emellett ha emeled a fehérjebeviteled, az sose baj. Múltkor suliorvosnak benyőgtem, hogy hát igen, sportolok e...? Most súlyzózom. (lányként)

Rákérdezett a kajámra, hogy kb mennyi kalóriát eszek. A fehérjét 0-nak számolta a lebonthatósága miatt. (Bár amúgy szerintem humbug..:D)

Egyébként velem is ilyesmi volt, mint veled. Próbáld emelni a mostani kajád adagjait.

Esetleg tényleg fordulj pszichológushoz, amíg nincs nagy baj.

2013. dec. 31. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Számold hogy mennyi fehérjét/szénhidrátot/zsírt eszel, mert lehet hogy kevesebbet mint a fogyókúrád elején, de nem biztos hogy túl keveset.
2013. dec. 31. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt én még nem látom nagy bajnak. 72kg-osan kevesebb ételre is van szükséged, mint 95kg-osan és gondolom fittebb is vagy, így többet tudsz edzeni. Az elején fele ennyi mozgás valószínűleg megterhelőbb volt
2013. dec. 31. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! BÚÉK mindenkinek! :))
2014. jan. 1. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!