Mit tegyek, hogy ne essek át a ló túloldalára? Vagy már késő?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok,lány.163 cm és 51 kg.kb 5 éve sikerült lefogynom 55 kg-ról 48-ra és ezt tartottam kb 3 évig.De utána sajnos felszaladtak a kilók,mert sook lelki problémám volt abban az időben és az evésben találtam vigaszt.Azóta viszont rendeződtek a dolgok,de sehogy sem tudok megszabadulni a felesleges kilóktól.Már próbáltam diétát is,de mikor abbahagytam újra visszajöttek a leadott kilók.Most odafigyelek az étkezésre,tornázok rendszeresen,de mégsem mozdul a mérleg nyelve már egy jó ideje sehova.A gondolatom viszont mindig az evés és a súlyom körül forog.Anyagcserém már szinte nem is működik magától.Mindig mályvateát kell innom,ha már 3-4 napig nincs székletem.Tudom,hogy ez nem egészséges,de nem tudom,hogyan hozhatnám helyre azt a dolgot.Segítsetek!2010. febr. 1. 09:36
1/3 anonim válasza:
próbálj bevezetni egy rendszert az evésben.reggeli ekkor,ebéd ekkor és közben ha megéhezel egyél néhány falatot.este hat után már ne egyél, a mozgás nagyon jó! ha megszokja a tested hogy mindig azonos időpontban kap táplálékot akkor beáll az emésztés is egy rendszerességre.
nekem igy sikerült az anyagcserémet helyretenni.
2/3 anonim válasza:
először is a magasságodhoz egyáltalán nem sok a súlyod. de ha nem vagy megelégedve magaddal akkor sportolj. felesleges fogyókúráznod. egyél naponta 5x kis adagokat,igyál sok folyadékot. a mályvateát ne idd, teljesen tönkreteszi a gyomrod. az anyagcseréd be fog állni, ha naponta többször eszel rostban gazdag dolgokat(sok zöldség, gyümölcs) és soha ne azt nézd hány kiló vagy mert pl ha izmos vagy akkor lehetsz ehhez a magassághoz akár 55 kiló is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tényleg a rendszerességben lehet a megoldás,mert a mozgás és a sok folyadék,rostban gazdag étrend,mind megvan.De elég rendszertelenül étkezem,mert van amikor délelőtt teleeszem magam,délután pedig semmit nem eszem.Megpróbálok jobban odafigyelni erre.
2010. febr. 1. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!