Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olvastam itt már mástól is,...

Olvastam itt már mástól is, és én is átestem rajta, zsírt adtam le? Gondolom igen, mert nem érzem, hogy gyengébb lennék, ugyanannyi súllyal tudok edzeni.

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy én úgy fogytam le, hogy csak kevesebbet ettem, de ettem néha 1-2csokit is, meg más kaját is. De még mindig van rajtam. Most már jobban odafigyelek a kajára, mert nem mindig tudok sportolni és nem akarok visszahízni. De akkor ezek szerint elég csak egy picit odafigyelni és sokat mozogni így leadjuk a felesleget, és utána izmot is felszedünk? (NEM AZT ÍRTAM, hogy a zsír alakul izommá!!!) Ha valakinek van ilyennel tapasztalata az írjon! Mert szeretném folytatni, de amit leadok azt zsírból szeretném. Egyébként nem voltam kórosan elhízott csak volt egy pici fölösleg rajtam, még most is van, de ez már kevés szerintem simán lefogom adni.
2010. jan. 14. 16:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és F vagyok.
2010. jan. 14. 16:17
 2/3 A kérdező kommentje:
hogy most jobban odafigyelek mit eszek abban nyilvánul meg, hogy nincs édesség, se cukros üdítő, hamburger,fehér liszt stb. amit ajánl mindenki itt is, máshol is.
2010. jan. 14. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
És mennyit fogytál így le? Mennyi idő alatt? Én is ilyesmi módszerrel fogytam 8 kg-ot hát kb.5 hónap alatt. És még annyit, hogy én Soha nem tornáztam, sportoltam, még csak meg sem akartam próbálni mozogni. Te mennyit mozogsz naponta?
2010. jan. 14. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!