Hogy lehet, hogy valaki, aki szemmel láthatóan sokkal kövérebb nálam majdnem ugyanannyi kiló?
Tudom, hogy jó kis súlyfeleslegem van, terhesség után rajtam maradt 15 kiló fölösleg, a terhesség előtti súlyomhoz képest(előtte se voltam egy nádszál, de csinos voltam). Most 76 kiló vagy a 160 centimhez.Próbálok lefogyni, de elég nehezen megy.
De ott van pl anyósom, aki 60 éves, ugyanolyan magas, 80 kiló, de sokkal kövérebb nálam. Igaz, hogy nagyobb a mellem, meg a fenekem, combom is lehet szélesebb( nagyon homokóra alkatom van, mellre meg fenékre hízok, a derekam elég vékony), de ő akkoris sokkal kövérebb nálam, pedig csak 4 kiló külömbség van. Hogy lehet ez?
egy részt úgy, hogy a kérdést egy szófordulattal kezdted, a "szemmel látható" alapvetően hibás megfogalmazás. szemmel az emberek nem látnak, hanem néznek! komoly képzés szükséges hozzá, hogy láss is, ne csak nézz.
ebből következik, hogy a testalkat megtévesztheti a "szemet" hiszen Te csak nézel valamit, és sok háttérismeret, egyéb megfigyelés hiányában alkotsz képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!