Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Átestem a ló túloldalára?

Átestem a ló túloldalára?

Figyelt kérdés

A suli és a munka miatt csak este, vagy jobb esetben késő délután tudok edzeni. Nagyon fáradt vagyok mindig mielőtt elkezdem.

Viszont reggeltől az edzés megkezdéséig alig akarok mozdulni, nehogy jobban kifáradjak. Ezt úgy értem, hogy ahol csak tudok, a legrövidebb úton megyek(gyalog), ha valaki megkérdezi, hogy kimegyek-e vele kávézni, inkább nemmel felelek, hogy ne kelljen felállnom se a székből(utóbbi inkább csak a lábedzés napján fordul elő).

Pihenőnapon és edzés után viszont igen aktív vagyok, ha olyan kedvem van, a hosszabbik úton megyek, fel-alá járkálok. Ha a buszon ritkán van ülőhely és pont pihenőnapom van, akkor sem ülök le.

2013. dec. 17. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt ennyire komolyan venni! Többet sétálsz? El akarsz menni kávézni? Nyugodtan, max emelsz kicsit a chn!
2013. dec. 17. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
aha
2013. dec. 17. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ez a dolog a dugásra is kiterjed és a nőd megér pár patront,akkor szólj,beugorhatok heti 1-2x helyettesíteni....Amit meg csinálsz az rabszolgaság.Hobbi szinten azért edzel,hogy az életben jobban,hatékonyabban működj,nem fordítva.
2013. dec. 17. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Átestél igen, nem kell ezt túlparázni.
2013. dec. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!