Pánikbeteg vagyok! A nehezén már átestem (halálfélelem, agorofóbia, rohamok stb. ), viszont némi szorongás megmaradt. Folyton van valami bajom és minden erre vezethető vissza. Mit tegyek hogy ennek is vége legyen?
4 éve vagyok pánikbeteg. Mondhatni a betegség 80%-án tl vagyok gyógyszerek meg pszichológusok nélkül! :) De maradt 20% ami szorongásból és különböző rosszullétekből áll.
Pl.: Egy időszakban az állkapcsom görcsölt folyamatosan először aggódtam , állandóan mentem a dokihoz (aki persze leszarta és azt mondta hogy ez azért van mert pánikbeteg vagyok és viseljem el -.-) egy ideig még szenvedtem vele aztán elkezdett nem érdekelni a dolog (belefáradtam) és elmúlt. Viszont jelenleg szédülök már vagy 3 hete ... hasonló a szitu csak ez már akadályoz a munkámban! Próbálom kontrollálni magam de szeretnék már ezen az egészen túl lenni! Aki átélt hasonlókat kérném segítségüket! :) L/20
Szia!
Sajnos én is hasonló cipőben járok, most tartok annál a szakasznál, hogy halálfélelmem van, és folyamatosan azt gondolom, hogy agydaganatom van...orvostól orvosig járok, és hiába próbál a környezetem meggyőzni, hogy nincs nekem semmi bajom, egyszerűen nem hiszem el:(
Elég nyomasztó ez a helyzet...főleg, hogy tudom, hogy a környezetemben élők életét is megnehezítem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!