19 éves fiú vagyok, és minden bizonnyal pánikbeteg. El tudok e ájúlni? és hogy mennyi ideig tart ebből kigyógyúlni?
"Nincs reménytelen eset, csak rossz terápia."
Szendi Gábor pánikról szóló könyvét mindenképp olvasd el.
"ahogy az ágyról felálltam" - ez egy kis alacsony vérnyomástól is lehet- ha fekvésből hirtelen felpattansz- elszédülhetsz..
Nem látom itt, mi az, ami éltet.. Mit szeretsz? Mit tanulsz? Mi szeretnél lenni? Valamiben mélyedj el, a lány-ügy majd alakul. Ha "kattog az agyadban" valami ? hát foglalkozz valmivel, ami érdekel, nem lesz ideje "kattogni". Jó lenne vegyszer nélkül felülkerekedned, mert a gyógszerfüggőség nem jó, egyre erősebb kell. Próbálj meg magadtól urrá lenni a helyzeteden, talán rá is jössz, nem is olyan rossz az. A föld 7 milliárd élő embere küzd, tanulással, munkával, a világ megismerésével.. és sokkal nehezebb helyzetűek is urrá lesznek a nehézségeken.. Fel a fejjel!
Pánikbeteg vagyok én is nekem 23 évesen jött ki először.
Elég sok mindenre rájöttem azóta:
- első és a legfontosabb kell választanod egy személyt akiben 100%ig megbízhatsz. s neki öntsd ki minden egyes gondodat. (Én akkor anyámat választottam.) Nagyon nagyon fontos hogy olyan személy legyen akiben megbízol!!!
- Nem is értem, vagy csak elfelejtetted leírni hogy kaptál-e citalopramot vagy egyéb depresszió kezelésére használható gyógyszert. Ha nem akkor menj vissza a dokihoz rúgd seggbe, s kérd a bogyót. Ennek a gyógyszernek sajnos kell 2-3 hét mire elkezdd kicsit is hatni.
(Én UK-ban élek s itt például drognak minősül az amit te is szedsz s a doki csak pár szemet írhat fel havonta.)
- Autogén tréning ezzel lehet tünetmentessé válni. Nézz ki a lakóhelyedhez legközelebbi tréninget. Ne sajnáld rá a pénzt magadtól nem tudod megoldani, tudom mert próbáltam mindent! csak ez vált be.
Nagyon sz@r időszakokban néha előjön, pl. most kezdem újra a relaxációt mert lusta voltam gyakorolni.
a harmadik válaszolónak üzenném ,hogy valószinű nem voltál soha pánikbeteg, enyhébb esteben talán megtudod oldani minden segítség nélkül, stresszhelyzetben lehetetlen akármilyen erős is vagy fejben.
Jah azt elfelejtettem írni, hogy mozdulj ki a négy fal közül mert azzal az agyadnak igazolod hogy van oka mitől félni. S hidd el egyre cifrább dolgokat fog kitalálni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!