Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánikbeteg vagyok? (bővebben...

Pánikbeteg vagyok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Régóta füvezek már de egy időbe elfogyott az emberemnél a fű és herbálra váltottam.. Régen JWH-t szívtam amivel semmi gond volt szószerint.Amióta ez az AM megjelent ezt szívom AM-2201-et.

Amikor megyek a városba a buszomra pl ilyen rossz érzésem van hogy rosszul lépek akkor kiröhögnek meg ilyesmik tök nyomasztó amig haza nem érek.

Amúgy mindennap szívok kb 1 g herbált,suliba is.

Mostanába fogytam,néha reggel arra kelek fel hogy tökre kivagyok izzadva stb.

Ittvannak a tüneteim:

Érzékeléssel, érzésekkel való állandó foglalkozás

Ismétlődő gondolatok, folyamatos "belső párbeszéd"

Lassú gondolkodás

Nehezedre esik a beszéd, vagy a beszélgetésre figyelni.

Régebben is volt egyszer ilyen egy kis időre de letettem a herbált akkor és utána semmi baj nemvolt..

De muszáj valamit szívnom füvet meg nemtudok midnennap venni.. mitévő legyek?

2012. jan. 13. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem pánikbeteg vagy, hanem a fű miatt vagy ilyen. Menny el egy elvonóra, vagy pszichologushoz!
2012. jan. 13. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
szia,,nálam senki sem szívott több ilyen legális szennyet,egyértelműen veszélyesebb,mint a sima fű,ezt nemlehet 40 éven át szívni,pár év alatt szétcincálja az idegszálaidat,és sötét lelkiállapothoz,iszonyú gyors negatív gondolatfolyamhoz vezet,teljesen megértelek.azonnal húzd le a wc-n,és tanuld meg kinevetni azt a gondolatod,amikor gyújtanál.....változtass tudatállapotot,nekem Eckhart Tolle segített megváltoztatni a gondolkodásomat,20 évnyi ilyen-olyan szívás után jöttem rá mennyire egyszerű is elvonási tünetek nélkül is tisztán élni.előbb éld meg a poklodat,és utánna tök könnyen le lehet állni
2012. jan. 14. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Drogfüggő vagy. De szerencsére mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja.
2012. jan. 15. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Herbált ne szívj ! Tönkre teszed vele magad
2012. jan. 17. 21:02
 5/7 anonim válasza:
azAM a baj papa!!!!! Én tudok neked erről mesélni egy, s mást! :) Írok privit!:)
2012. jan. 29. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Derealizmus és deperszonalizmus! Olvass utána, ezek a tünetek az ócska szintetikus drogoktól vannak. Én egyszer próbáltam ezt a herbál szemetet, túlszívtam magam, pánikrohamom volt, azt hittem meghaltam, megszűnt a tér és idő, hihetetlen állapotot okozott az a szemét. Utána hasonló tüneteket produkáltam, mint amit te írsz. Szokj le erről, elveszi a realitásérzetedet és nem fogsz tudni normális életet élni ebben a világban.
2014. febr. 23. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__5986530-s..

Tavaly április óta nem tisztultam ki.

Most hagyj abba mindent, a fű nem olyan durva cucc, de azt se, sőt, ne is igyál. Élj a jelenben, figyelj a pillanatra, legyél a barátaiddal, és várj 16 hetet, ha addig kibírod, mondhatni tiszta vagy.

2015. febr. 4. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!