Akkor én most pánikbeteg vagyok?
Figyelt kérdés
Kb. Március óta nagyon félek attól, hogy rosszul leszek és igazából nincs bajom csak bebeszélem magamnak és már nagyon elegem van abból, hogy nem bírom jól érezni magam, mert mindig attól félek, hogy nehogy rosszul legyek. Eddig semmi bajom nem volt és nem is értem, hogy miért kezdődött ez az egész. Nem tudom mit csináljak.Már páran azt mondták, hogy pánikbeteg vagyok. Segítsetek!2011. jún. 8. 19:01
1/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez pánikbetegségnek számítana. Nekem is volt egy olyan időszakom, amikor rettegtem, hogy egyszer csak összeesek valahol és többé nem kelek fel. Nem vagy egy kicsit depis ?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem pont úgy értem a rosszullétet, hanem pl. elhányom magam csak úgy. Elég undorító, de ez van.
2011. jún. 8. 19:08
3/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen hülye gondolataim vannak, bár nekem pánikrohamom is volt mellé. Ezt én mondjuk nálad nem nevezném pánikbetegségnek, inkább szorongásnak.
4/10 anonim válasza:
Hányni elhányhatod magad attól is hogy stresszelsz és ideges vagy.
5/10 A kérdező kommentje:
És hogyan nyugtassam meg magam és tereljem el a gondolataim erről?
2011. jún. 8. 19:17
6/10 anonim válasza:
Na ezt én is paklira írom.Én nagyon félek hogy egyszer elüt a vonat és meghalok vagy hogy a vonat kitér és nekem jön...
Kitudja? Élek még aaaa meghalok jajj segitsetek megölöm magam....
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 20:01! Nem hiszem, hogy attól lennék béna és iq 0, mert megkérdeztem valamit, de rád bízom. ;)
2011. jún. 8. 20:59
8/10 anonim válasza:
Hát sajnos nem nagyon tudok igazi tanácsot adni.. Én sajnos gyógyszeren vagyok most! Annyira rettegek attól hogy pánikrohamom lesz, hogy inkább szedek bogyót.. Amikor úgy érzem hogy rossz gondolatok jönnek felém, akkor rögtön próbálok másra gondolni és hogy nem megy olyan egyszerűen az hogy meghalok stb. Próbálom magam nyugtatni. Meg hogy vannak nálam sokkal betegebbek is, van elég erőm küzdeni. Neked is ezeket tudom csak javasolni. Valamint többet mozogj, járj el otthonról, találj olyan dolgot ami leköt.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Jobbulást kívánok neked. :)
2011. jún. 9. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!