Szégyenlem, de ma megettem 2500 kcal-t, csak jó kajákból. Mit tegyek?
Összeszámoltam, kalóriatáblázattal, és nem tévedek.
Ezeket ettem...
4 yoghurt (zsírszegény) 250 gramm 1 db yoghurt, így 4*250 gr volt
csirkemell, kb. 600 gramm
brokkoli, uborka (rengeteg) paradicsom (rengeteg), saláta
alma ( 3 db)
csirkemell sonka (100 gr)
2 tejeskávé (cukor nélkül!)
és este még mindig éhes voltam... egy egész vekni (400 gr, Lidl-ös) teljes kiőrlésű kenyeret megettem, este 8 körül.
És most érzem magam jól, úgy érzem nem szakad szét a hasam a teltségtől, még egy pici férne belém, és nem értem hogyan :(
a kenyér csak maga kb. 1060 kalória volt így este.
Mindent összeszámoltam (zöldségekkel együtt) 2500 kcal volt körülbelül. Picivel több mint 2500.
Nem ettem semmi cukrosat. Tudom, hogy a tejtermékek sem kifejezetten diétásak, de zsírszegény joghurtot ettem. Többször írták kommentbe itt a fórumon, hogy a tejtermékek rosszak, ne együk őket, mert az őskori ember sem fogyasztott tejet, tejterméket.
Mit tegyek?:(
Lelkiismeretfurdalásom van. Karácsonykor visszafogtam magam, és néztem ahogy mindenki eszi a töltött káposztát, beiglit, de én ettem vacsira a csirkemell + sali kombót... és esküszöm, karácsonykor mind a 3 nap alatt kb 1300 kcalt ettem.
Most erre meg, épp hogy nem a karácsonyt szúrtam el, (nem kérkedésnek meg büszkeségnek szánom) hanem az utána lévő napokat.
Mit tegyek? Konditerem sajnos nincs nyitva a közelben... olyan helyen lakom hogy csak január 3-án nyit ki. Tornázni nem szeretek, mert futógépet/ellipszist jobban szeretem, de annyira bűntudatom van lehet lenyomok egy tornát is így este... miért szúrom el??? Így karácsony után?
Meg karácsonyig minden rendben volt... néztem a többieket, de volt önkontrollom. Istenem :( sírni tudnék.
Vizsgaidőszak lesz januárban, igyekszem eljutni a kondiba, meg szorgalmi időszakban is jártam kondiba, és sikeresen fogytam kb heti 1-1,5 kg-ot. És éreztem is magamon (meg láttam is hogy fogyok.
Most meg úgy érzem mintha kitágult volna a gyomrom, és nem elégszem meg az eddigi 1300 kalóriával, napról napra több kell.. próbáltam kisebb adagokat enni, tegnap kb. 2200 kalória körül ettem, de úgy hogy mindig egy kis tálkába tettem ki a kaját, így napi 7-8szor ettem... de ez is csirkecomb/hal/yoghurt stb volt. Több mint 1 kg csirkehúst megette tegnap.
Mit tegyek hogy kicsit összébb menjen a gyomrom? December közepén sokkalta kevesebb kaja is elég volt most meg a 2szerese sem elég annak a kajának amit akkor ettem :( mintha egyre tágulna a gyomrom napról napra többet kívánok.
Nem működik az "egyél-kis-adagokat" módszer sem. HELP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!