Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 4-5 órát biciklizek...

Nessi001 kérdése:

Ha napi 4-5 órát biciklizek és 20 percet zumbázok nagyon keményen akkor mennyi idő alatt megy le 6 kiló? + 150-200 kcal?

Figyelt kérdés
lécci csak olyanok irjanak akik a KÉRDÉSEMRE válaszolnak!
2013. dec. 14. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
20 perc az nagyon kevés.
2013. dec. 16. 01:24
 2/2 XGreta2001 válasza:
Hali! Az jó a biciklizés, de fogyni vele szerintem nem nagyon lehet, azzal inkább csak a lábaidat izmosítod. 20 perc Zumba meg nagyon kevés. Miért ülősportot választottál, ha annyira leakarsz fogyni? Jó a biciklizés, de ha te KEMÉNYEN le akarsz fogyni, akkor menj le például futni. Nemelég biciklizni csak... Vagy járj le kosarazni. Ha tényleg le akarsz fogyni, akkor küzdj meg érte! Én például ismerek olyat, aki felfut a 10-emeletre és lefut, és ezt naponta el játsza 2-szer ami persze nagyon jó:) Vagy ha nem olyan fontos, és nem akarsz gyorsan lefogyni, akkor már az is jó amit írtál, csak nem pont 4-5 órát, hanem 1-2 óra (még az is jó). A Zumbára visszatérve. Az is nagyon jó, de mint már írtam, az nagyon kevés...:) Remélem hasznos tanácsokkal láttalak el ;)
2014. jan. 10. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!