Egészséges úton mennyi idő alatt lehet leadni 10 kilót?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 01:49
1/7 anonim válasza:
hát az az egészséges, ha hetente max 1-2 kg-ot fogy az ember.. szóval ehhez kell igazodni :)
2/7 anonim válasza:
Inkább 0,5-1 kg hetente. Ha ennél több, mondjuk 2 kiló az már izomveszteség.
4/7 anonim válasza:
Én másfél hónap alatt fogytam 12 kg-t. Kétnaponta 2 órát edzettem. Heti 4x 3-4 km-et futottam.
5/7 anonim válasza:
Utolsó:
az egy dolog, hogy közben edzettél meg futottál, de attól még izomveszteség van.
Ha valaki izmot veszít, az nem azt jelenti, hogy nem tud mozogni.
A legegészségesebb ha 0,5-1 kg fogyás van hetente. Pont. Ilyenkor nem véletlenül nyomják fel a fehérjebevitelt 2,5-3 g/testtömegkg-ra. Pontosan ezért, hogy minél kevesebb izom menjen le. Mert sajnos fogyás közben akár tetszik, akár nem, egy minimális izom fog lemenni. De ezt viszont lehet mérsékelni, hogy mennyi.
6/7 anonim válasza:
e-Fit edzésre jártam, ami izomstimuláció, ergo nem jár fokozott izomveszteséggel :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!