Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le 5 kilót...

Hogyan fogyhatnék le 5 kilót karácsonyig?

Figyelt kérdés
Szeretnék legalább 5 kg-t fogyni karácsonyig, mert már muszáj, meg hát megyek a barátom szüleihez akik még nem láttak. Aztán persze szeretném ezt folytatni, mert szerintem nem csak 5-öt kellene. 170 cm/ 70 kg vagyok. Valami gyors, egyszerűt ajánljatok, mivel fősulis vagyok, nem mindig érek rá tornázni,Nem tudok mindeféle különleges ételt beszerezni... Sokat iszok, suliban se sokat eszek, 1-2 szendvics, vagy 1 szendvics 1 gyümölcs, vagy joghurt. Aztán amikor hazaérek normális főtt étel. Sajna tornázni nem nagyon jut időm, meg hát fáradt is vagyok. De talán ráveszem magam mostantól. Amilyen ötletetek csakvan írjátok le. mindent szívesen fogadok. előre is köszönöm. 20/L
2009. nov. 27. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
ne igyál 2 napig lemegy az 5 kiló
2009. nov. 27. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:
ne igyak...ez komoly? Mert eddig csináltam már olyat, hogy egész nap csak ittam,amikor nem voltam szomjas akkor is, és az eltelített és nem voltam éhes.
2009. nov. 27. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
dehogyis ,ha nem iszolakkor csak a víz megy le és semmi különbség nem lesz csak szomjanhalsz igyál jó sokat és csak zöldséget s gyümit egyél 2 napig utána pedig csináld azt,hogy reggel eszel ,de nem sokat délben is főtt ételt de kevesebbet ,mint edig és vacsira vagy nem eszel vagy max. csak egy gyümit.lehet,hogy nem lesz meg karácsonyig az 5 kiló ,de 3 tuti :)
2009. nov. 27. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
15:48-as vagyok ,de ha akarod kezdhetjük együtt is:) nekem is jól jönne 5 kiló minusz karácsonyig=)
2009. nov. 27. 15:49
 5/6 anonim válasza:
Én is kapcsolódnék a fogyisokhoz! Nekem 8-at kéne ledobnom, hogy úgy tényleg jól érezzem magam, de ha 5 lemegy, akkor már viháncolni fogok:) Kezdené velem valaki? Írnátok kajatippeket? Mit egyek, mennyit, hogyan stb.!!!
2009. nov. 27. 18:02
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok! Szeretnék én is kapcsolódni a fogyózókhoz!

Én most November 5-én kezdtem el, mert már nagyon untam hogy nem tudok felvenni egy normális ruhát,mert mindenhol csak a "hurkákat" lehet látni.

22 nap alatt fogytam 2 kilót, és egyáltalán nem éheztem.

Reggel megeszek 1db kivit, 1 csésze joghurtal,4 kanál puffasztott rizzsel és ezt zárom 1db frissen facsart citrom levével. Délben gyümölcsöt általában narancsot, vagy 1 szelet pirítos kenyeret vékony szelet sajtal.Délután max egy kivit ha éppen éhes vagyok, de általában kibirom vacsoráig, ami nálunk 17:00-kor van. A vacsora az nálam amiben nem változtattam semmit, tehát jöhet bármi természetesen csak mértékkel, csak az a lényeg hogy 1/2 6 után ne egyek egy falatot sem. Ezek mellett megiszom a napi 3 liter ásványvizemet, reggel este frissen facsart citrom levemet, és még használom az AVONtol az anti-cellulite krémet reggel és este.Lefekvésnél pedig betekerem a derekamat, és a két combomat folpackal.Sokan mondták hogy sportoljak mellette, de a napi nagyon erős fizikai munka után már nem igazán van sem kedvem sem erőm hozzá. Igaz hogy ez a két kiló nem sok de már érzem a pozitív változást. Nekem ez segít hogy a rengeteg cukor, édesség helyett gyümölcsöt zöldséget eszem és a cukros üdítőt pedig felcseréltem ásványvízre. Nagyon jó ötlet az hogy fogyózzunk együtt!!!! :) Így legalább erőt adunk másoknak, illetve erőt meríthetünk másokból. Várom a hozzászólásokat és a véleményeket. A becsmérlő, és negatívokra szerintem senki sem kíváncsi.

2009. nov. 27. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!