168cm,48kg vagyok, hogyan fogyjak 3 kg-t, minél hamarabb?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20éves vagyok, és mostanában ellustultam feljött 3 kg. Nem jó, kövérnek érzem magam, érzem hogy változtatnom kellene, vissza akarom szerezni a 45kg-s alakom. Ti mit javasolnátok, miket egyek?
Esetleg valamelyikőtök tudna egy hetes étrendet összeállítani, úgy körülbelül?
2013. dec. 14. 19:57
3/7 anonim válasza:
na még egy anorexiás akinek önértékelési gondja van. Neked inkább dilidokira lenne szükséged, nem fogyókúrás tippekre.
5/7 anonim válasza:
Nagyon vékony lehetsz már így is. Nem hiszem, hogy fogynod kéne! Én 160 cm vagyok és 56 kg! Akkor te milyen lehetsz majd' 170 centisen és 48 kilósan? :O
6/7 anonim válasza:
neked súlyos testképzavarod van, komolyan szükséged lenne egy szakemberre!!!!!!
7/7 anonim válasza:
Már ne is haragudj,de nekem több eszem van 14 évesen,mint neked 20 évesen. Én is 168cm vagyok és 53kg.szerintem pont jó vagyok.sőt..akár még,ha hízok 8-9kg-ot még akkor se lenne rajtam felesleg.bár mondjuk te tudod..ha csontkollekció akarsz lenni,aki a kutyának se kell,hajrá,én nem tartanak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!