Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mindig a csontkollekciók...

Miért mindig a csontkollekciók akarnak fogyni?

Figyelt kérdés
Néha már már röhögőgörcsöt kapok, mikor meglátok egy két kérdést amiben a fogyásról beszélgetnek olyanok akik tök jó alakkal és súllyal rendelkeznek és mégis még jobban le akarnak fogyni. Versenyt rendeznek a fogyásból, csoportot is csinálnak facebookon belőle, majd kíváncsiságból rákattintok a linkre és azt látom hogy full sovány az összes, csak néztem mi ez. Egyszerűen nem értem, azt a pár dekát akarják leadni amit a pufi rizs zabálással felszedtek? Nem sértésből kérdezem, csak kíváncsiságból, mert nem értem. Én tavaly önerőből 20 kilót fogytam, mert tényleg kövér voltam. Sokan örülnének ha egy 10est leadhatnának, vagy egy 5öst, mindennek akarat és idő a kérdése, sokan nem érnek rá, de vannak olyanok akik a hülyeségekre tényleg nagyon ráérnek, nem tudnak a nagy szabadidejükben mit csinálni, apucit és anyucit nem érdekli, ők meg jól elvannak, egyszerűen nem értem.

2013. dec. 11. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert lelki sérültek, ennyi.
2014. jan. 29. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:
mert ha odafigyelsz a súlyodra, akkor lehet hogy csak 2 kilót kell fogynod és nem 20 kilót. Nem akarja megvárni hogy 20 kilót kelljen lefogynia.
2014. júl. 22. 06:36
 13/15 anonim válasza:
Dicsekedni akarnak a duciknak
2014. aug. 11. 11:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez sajnos pszichológiai probléma, aminek két oka is lehet:

a) sajnos ilyen a nevelése, rossz az önképe, amiről a társadalom, környezet stb., tehet, újabban ez a fészbuk nevű csoda is rossz, mert látják a sok photoshop kacsát, aztán véknyak akarnak lenni. De kb annyi is lehet, hogy nagyon szerelmes volt, a kedvese meg dagadtozta egy hónapig, egy tinédzser esetén ennek évekig nyoma maradhat (főleg ha szülő csinálja vele ugyanezt)

b) dicsekvó, nagyzó, magyarul szánalmas ember, akire sz@rni kell. Ennyi.

2014. aug. 11. 14:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem csak ók akarnak fogyni...viszont várják mindenkitől hogy dicséretet kapjanak...jót tesz a léleknek:-))
2014. aug. 11. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!