Ha csak gyümölcsöt, zöldséget és fehérjét eszek de abból sokat akkor tudok fogyni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 20:03
1/6 anonim válasza:
mi számit soknak? Csak azért kérdezem mert én viszonylag "sokat" eszem, a kalória szám mégis lent van és nem vagyok éhes, mondjuk még sajtot szoktam enni ha éhes vagyok vagy van hogy tojást, pl 5 tojást+sajtot esetleg szallonát megeszek reggel 10 körül akkor 17-18-ig nem vagyok éhes
5 hete eszek normálisan, kb 4-5 kg ment le - elején inkább víz.
2/6 anonim válasza:
Hát, én most ettem meg kb. egy kiló mandarint. :D
Nem ez az első alkalom, de nem híztam tőle, sőt, (remélhetőleg) fogyok is kicsit.
Mondjuk így is 1000 kcal körül eszem csak egy nap.
3/6 A kérdező kommentje:
amit ma ettem, ittam: 8db mandarin, 1 joghurt, 1 bögre tej
2013. dec. 11. 21:39
4/6 anonim válasza:
Ettől fogyhatsz, viszont a bőrőd nem lesz szép, és az izmaid is elfognak tűnni. Fehérje és zsír bevétel majdnem nulla, a szénhidrátok amik bementek szinte csak "rossz" szénhidrát, rost is alig ment be. Mandarin is tele van cukorral meg a joghurt is. A kérdésedben fehérjét is írtál meg zöldségeket.
5/6 anonim válasza:
Nézegesd csak a mérleget: [link]
6/6 anonim válasza:
Ananászt egyél, felejsd el a kenyérféléket, péksütiket. Én csak attól hogy nem eszek kenyeret, zsömlét, ledobtam vagy 4-5 kilót. A zsíos dolgokat óvatosan vond meg, mert a hírtelen megvonás miatt a szervezet nekiáll vadul raktározni, és nem adja le. Mozogni mozogj hozzá, amire lehetőséged van, és nem terhel. 20 percmozgás után kezd el aplussz zsír fogyni. sétálj, kocogj, mozogj. Ja, finomított cukor, és a meki, gyorskaják halálos ellenségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!