Le szeretnék fogyni, segitene valaki?
25 éves nő vagyok. Nincs férjem ,gyerekem, de mindkettő tervben van de nem akarok 100kg-san az oltar elé állni, sem teherbe esni igy...
Talán nem nézek ki annyinak, de akkor is a sulyom 100kg korul ingadozik a 168cm-hez. 3 éve vagyok munkanélküli annak ellenére hogy jó iskolákba jártam, de olyan helyen élek ahol nehéz elhelyezkedni, és nagy a munkanélküliség. Szerencsére a páromra, családomra számithatok, és nincs rossz életem. Viszont elég haszontalannak érzem magam egy idő óta és annak ellenére hogy sosem volktam vékony lány 5 éve még 65-68kg voltam, számomra szuper alakkal amivel én tényleg elégedett voltam. Annyiféle fogyókurat kiprobaltam, draga etrendkiegeszitoket, draga elelmiszereket vasaroltam, kesz konditerem vanb itthon, de miutan leadok 7-8 kgt rogton kezdem visszahizni.
Nem akarok ilyen maradni de egyedül ugy erzem nem birok mit kezdeni magammal. Konditerembe nem akarok elmenni mert szegyenkezek a testem miatt, pedigv eros, jo felepitesu csaj lennek....Kutyakkal foglalkozok, ezert rengeteg idot toltok a szabadban telen nyaron, nem csak ulok bent es lustalkodok, de hianyzik a stabilitas, vagy jobban mondva valami rendszeresseg az eletembol. A sulyom miatt a hormonjaim is ingadoznak, menstruacios problemakat okozva, ami szinten mar az agyamra megy...
Ha van itt barki aki segitene visszakapni azt a jo csajt aki itt rajtozik bennem, nem is tudom milyen halas lennek!!!!
Nekem szuksegem van valakire aki segit, batorit ha ott tartok hogy feladom...Segit abban milyen tornagyakorlatokat vegezzek, mit egyek...ram irna legalabb neten parszor...Regebebn imadtam oltozkodni, ferfiakkal is konnyen ismerkedtem, most meg melegitobe jarok mindenhova......
Szoval ha esetleg lenne itt egy edzo aki elvallal, vagy egy ilyen dolgokban jartas ferfi vagy no es segitene...hat biztos hogy meghalalnam. Bocsi hogy hosszu lett...Kepet kuldhetek!
Pajzsmirigyeddel minden rendben? Érdemes lenne elmenni egy kivizsgálásra, mert könnyen lehet, hogy a hormonzavar miatt híztál el.
Pszichológus is lehet, hogy jól jönne, depresszió okozhat túlevést is.
Ha egyébként minden rendben, akkor fokozatosan életmódot kellene váltanod. Teljesség igénye nélkül íme néhány pont, amit be kellene tartanod:
Szomjoltásra vizet fogyassz
Legyen napi ritmusod
Aludd ki magad (kialvatlanság növeli az étvágyat)
Annyit egyél, amennyivel jóllaksz, ne annyit, amennyi a tányéron van
Ne csipegess, hanem ülj le rendesen enni
Sütit, tortát csak születésnapon, ünnepnapon fogyassz, akkor is keveset
Nápolyit, chipset ne egyél
Rántott hús helyett inkább natúrszeletet válassz
Csökkentsd az alkoholbevitelt
Fehér kenyér helyett teljes kiőrlésűt, magvasat, rozsosat válassz
Kevesebb pékárú és burgonya (szén-hidrát)
Nem kell kakaós és csokis csiga, csokis pékáruk, lekváros, porcukros termékek
Ha teázol, akkor hagyd el a cukrot belőle, ha az nem megy, keress másfajta teát, amihez nem szükséges a plusz cukor
Kerüld az ízfokozókat, többet eszel tőlük, mint amennyivel jóllaksz
Próbálj ki mindenféle zöldségköretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!