Suli időben fogyni? Hogyan? Segitene valaki?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 18:42
1/2 anonim válasza:
Én úgy csináltam anno, hogy suliba teljes kiőrlésű szeletelt kenyérből csináltam szendvicset, kiszámoltam kb mennyi szénhidrát (mert én erre figyeltem oda inkább, nem feltétlen csak a kalóriákra), és délután, miután hazaértem, inkább már csak fehérjetartalmú dolgokat ettem: hús zöldségkörettel, tojás, felvágottak, natúr joghurt, stb. A teljes kiőrlésű szendvicsekhez meg sokat ittam, így jól eltelített, nem korgott a gyomrom, ami nekem állandó probléma volt korábban:D Így lement 1 hónap alatt abszolút éhezés nélkül 5 kg.
2/2 poiu válasza:
1/1: nekem ez teszik. Ha a szendvics mellé pakolsz egy nagy adag zöldséget is (aminek szezonja van, pl. paradicsom, paprika) akkor tökéletes. (Annak ellenére, hogy én nem eszem kenyeret :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!