Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék! Segitene...

Fogyni szeretnék! Segitene valaki? Kifejetm "lejjjeb"!

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék, ez a vágyam! Az a baj hogy a szüleim, nem vesznek komolyan és nem olyanokat vásárolnak amiket én is ehetnék fogyókúra közben! Nincs még fizetésem igy nem tudok magamnak ennivalót venni!!Egyedül meg nem tudom megcsinálni a fogyást!! :'( Mit tegyek??

17/L

2012. márc. 14. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyszerű ételekkel is lehet nagyjából egészségesen táplálkozni. Akár kizárólag hideg ételekkel is. Itt találsz néhányat:

[link]

2012. márc. 14. 15:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. márc. 14. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:

elsőnek is megkéne tudni hogy hány kilo és hány centi vagy?

másodszor is miket szoktatok venni? hogy főztök? mennyit eszel és miket?

2012. márc. 14. 16:41
 4/10 A kérdező kommentje:

160cm vagyok és 95kiló (nagyon nagyon sok)

az a baj hogy iskolába járok és mindig késő délután vagy este érek haza.Igazából azt vesszük amik szükségesek-húsok,kenyér(sajnos fehéret),virsli,kukorica,gyümölcsök.

A suliba 2 szendvicset szoktam vinni (vaj,parizer,saláta)+ egy almát ugye este érek haza igy amit találok azt eszek....!

2012. márc. 14. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Már nem azért de amit linkelt étrend egy kalap sz*r, virsli diétában? Az egy ipari hulladék amibe minden bele van darálva, + ez a nagy "diétás" étrend nem veszi figyelembe az egyéni szükségleteket, bodybuilderen ajánlom az alapismereteket, ha nem fars baromságokat akarsz,
2012. márc. 14. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
u.i meg tejcsoki egy "étrendben"? Nevetséges gondolkodjunk már emberek, igen tudom rengetek diétázzunk hambival,csokival,lóf****-l siker story van, de én még a 7-8 éves pályafutásom alatt nem láttam senkit aki ilyen gagyi étrendtől tartósan és tényleg jó eredményt ért volna el.
2012. márc. 14. 23:05
 7/10 *gin* ***** válasza:

ebben az esetben ülj le a szüleiddel, és beszélj velük komolyan. Hogy ez így neked nagyon rossz, egyrészt amiatt is, hogy nem olyan tested van, amilyet szeretnél, másrészt meg az egészséged szempontjából is. ha ezt nem értik meg, akkor fordulj valamelyik rokonodhoz, akiben bízol.

mondd meg nekik, hogy mostantól nem kell neked tésztát, csokit, nasit, krumplit venniük, helyette írj össze néhány egyszerűbb élelmiszert, amivel segíthetnek rajtad. utána te magad is meg tudod főzni a kajákat, szinte mind megvan max 30 perc alatt.

én ezeket kérném a helyedben:

- 1kg zabpehely (300 ft, kb. 1 hónapra elég)

- néhány doboz 1.5%-os tej (nekem 1 liter=1 hét)

- heti fél kg sovány túró

- heti 1 fejes saláta + egyéb zöldségek

- heti 4-5 db alma és narancs

- 1 kg (lehetőleg barna) rizs, 1-2 hónapra elég

- 1 kg fagyasztott zöldség (szintén 2-3 hétig jó)

- heti 1 kg csirkehús (legjobb a cs.mell, de lehet vegyesen, pl. comb is benne)

- 1 doboz tojás

- 2-3 doboz natúr joghurt

- 1 doboz édesítőszer (nekem már fél éve megvan és a fele sem fogyott el)

- heti 1 csomag ceres vollkorn kenyér

- heti 1 csomag abonett

+ amit a háztartásotokban megtalálsz: sovány kakaópor, fűszerek, vanília/mandula/rum aroma, hagyma...

ezek heti 3-4000 ft-ból kijönnek, ami ha belegondolsz nem is olyan sok, ha eddig nasikat, meg tésztákat vettek neked. Ha a suliban menzán vagy, akkor ha azt lemondod, 1 havi menzapénzből 2 heti teljes kaját tudsz venni magadnak. Suliba legjobb megoldás, ha csirkehúsos szendvicset viszel ebédre :)

És végül itt a blog, aminek segítségével a fenti hozzávalókból bármilyen finom, diétába beilleszthető kaját el tudsz készíteni: [link]

plusz, heti étrendeket is találsz rajta, ha az elején segítség kell az étkezések megtervezésében :)

2012. márc. 15. 16:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :):)
2012. márc. 15. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:

egyél normál adagot ebédre

reggeli szendvics- aldi, lidl, auchanba lehet kapni 0.5 toast kenyerete teljes kiőrlésűt, ebből a mindennap 2 szenya (4db kenyér) kijönne és 160-170ft ls finom tényleg

rizs 1 kilo 220 gondolom azt szoktatok venni

darálthúsból van sovány is, 500-600ft auchanba lidlbe lehet kapni, mi is ilyet szoktunk venni ebből lehet csinálni fasírtot (és SÜTŐben kisütni tepsiben) vagy zöldségeket, káposztalevet megtölteni és úgy megsütni

szeletelt sajtot gondolom szoktatok venni tolnaiba van zsírszegény, mozzarellában, trappsitában is (ugyan annyi mint a füstölt vagy a többi) kördobozos sajtban is van az a 3 szög alakú-trappista, medve, tolle és ugyanolyan árban

húsokban a csirkecomb, sovány sertéskaraj, csirkemáj-ezeket többféleképpen ellehet készíteni, lényeg hogy ne rántott hús legyen, hanem főzzétek, páorljátok, süssétek roston pl hagymáva nagyon finom, és különböző fűszereket használjatok hozzá

zöldségben most a fejeskáposzta nagyon olcsó-ebből lehet csinálni levest, húst tölteni, nyersen salátákba, nyersen rágcsálni csak úgy, saláta helyett szendvicsbe, rakottkáposztát csináln belőle

savanyúkáposzta is most még olcsó, székelykáposzta,, leves, savanyúság, rakottkáposzta szintén készíthető belőle

krumpli főzve nagyon finom, vagy sütve, lényeg hogy na azt a hasábost csináljátok olajban

még zöldségbe a répa, retek, kígyóubi, cékla elfogadható áron van

gyümölcsbe most a narancs, mandarin és még talán az alma, körte ami úgy olcsóbb

leveseknek tudtok csinálni zöldséglevest-ezek viszonylag olcsó, konzevr, üveges, fagyasztott ez akár köret is lehet rizs, krumpli mellé ha marad

tojásleves

tojás is jó lenne, főtt tojás, főzeléknek feltétnek jó

a főzelékek, inkább zöldségest válaszd-spenót, sóska, tök, bab, csak ne liszt meg olajból álljon hanem kefírrel vagy keményítővel is lehet sűríteni majd önmagával turmixolni így is ugyanolyan finom

ha ilyen egytálételes van próbálj hozzá enni zöldségeket ha nincs otthon akkor legalább savanyút ha van

natur joghurt, kefírt válaszd a gyümölcsös társai helyett még olcsóbb is

zabpehely 0.5 kilo 220ft reggelinek tökéletes lenne

tejből nyugodtan idd a 1.5, 2.8%-ost

és az ételek elkészítése ez nagyon fontos lenne

pl egy egyszerű rakottkrumpli-nem kell zsíros kolbász meg szalonna, lehet csinálni ugyanúgy főtt krumpli, tojás, sonka vagy főtt hús darabok, zsíros tejföl helyett natur joghurt, zsíros sajt helyett pár szelet light sajt-mozzarella pl

2012. márc. 15. 18:12
 10/10 A kérdező kommentje:
húúúhaaaa :) Jól hangzik mindegyik!:) Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:)
2012. márc. 15. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!