Szeretnék fogyni pár kilót de nem tudom hogy kezdjek neki, valaki segítene? 17/L
"160 cm 50 kiló vagyok"
Ne fogyózz!
"Főleg hasból,arcból és karból szeretnék fogyni"
Nem lehet csak bizonyos testrészekről fogyni.
"de fogalmam sincs hogy álljak neki, valaki segítene nekem kialakítani egy diétát és edzés tervet aki ért hozzá?"
Egyél több fehérjét és kezdj el sportolni, hogy a zsírodat izomra cseréld! Számold ki, hogy napi hány kalóriára van szükséged, egyél napi 100 gr fehérjét, kb. 50 gr zsírt, a maradék kalóriáidat pedig szénhidrát formájában fogyaszd el! Egy 2000 kcal-os étrendhez napi 28 gr rostanyag az ajánlott. Egyél vitamindús és ásványi anyagokban gazdag ételeket! Ha mégis fogyni akarnál - ami szerintem idióta dolog a te pozíciódban -, akkor csökkented a szénhidrátot, ill. növeled az aktivitásod (kardió), és minél agresszívebb a napi kalóriadeficited, annál több fehérjét adsz az étrendedhez, hogy a fogyás csak minimálisan történjen izomból. Aki pedig ilyen sovány, mint te, az ne fogyjon semmiképp se többet heti fél kilónál (kivéve az első hetet, amikor sok víz, és glikogén távozik a szervezetből), különben sok izmot fogsz veszíteni. Minél soványabb valaki, annál lassabban kell fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!