Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S! Január közepéig le...

S. O. S! Január közepéig le kéne adnom olyan 10 kilót. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Legyetek szívesek nem elítélni, meg hogy miért nem gondoltam erre előbb, meg miért pont most kell, stb., hanem válaszoljatok! Nagyon-nagyon fontos lenne! A normális válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!
2013. dec. 9. 23:11
 1/6 A kérdező kommentje:
És nő vagyok. Ez lemaradt. :D
2013. dec. 9. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Az is lemaradt, hogy mennyiből - mert nem mindegy, hogy 120 kilóról van szó, vagy teszemazt 60-ról. Egyébként szerintem ez irreális mennyiség ennyi idő alatt, és nem is ajánlanám, szervezeted/bőröd nem biztos, hogy meghálálná.

Mindenképp szénhidrátszegény táplálkozást kövess, de ne ess abba a hibába, hogy koplalsz (inkább egyél gyakrabban, kevesebbet, és okosan!). Alkohol, édességek kerüljenek ki az étrendedből, egyél minél több rostban gazdag ételt, amely segít az éhség leküzdésében is.

Aztán persze mozogni sem ártana, de itt jön be a jelenlegi testsúlyod, futni pl jelentős súlytöbblettel határozottan ellenjavallt.

2013. dec. 10. 00:02
 3/6 anonim válasza:
hány kg vagy?
2013. dec. 10. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne kampányszerűen. Nézz utána a tudatos táplálkozásnak, a "nyagy januári fellépésedre" meg vegyél alakformáló fehérneműt és egy jól szabott ruhát.
2013. dec. 10. 05:57
 5/6 t.viktoria válasza:
en bizony a koplalos fogyokarara tetem le a lapot.nincs merlegem igy nemtudom h kb-be menyi ment le de kb 10cm ahasbol lement 2honap alatt.delig nemeszem semit csak zoldteat iszom egesznap evbed egy szelet sovany hus es rengeteg gyumolcsotz eszek ezenkivul semit
2013. dec. 10. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lemaradt, hogy 68 kg vagyok, és 168 cm. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. dec. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!