Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, hogy csináljam?

Fogyni szeretnék, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

15éves lány vagyok 170 cm és 71.5 kg.

Nem az a nagyon kövér kategória vagyok hanem csak szeretnék egy kicsit formásodni itt-ott( comb,has kar) egy pici uszógumi mindenhol van . kezdjük ott h nagyon hizékony tipus vagyok, ha ránézek egy sütire szinte már akkor hizok 2 kilot xd van valami tanácsotok hogy hogyan tüntessem el a párnákat? nem nagyon akarok koplalni de ez érdekében még azt is bevállalom , szeretnék csinos lenni végre és jólérezni magam a bőrömben :D légyszives olyanok válaszoljanak akik tényleg értenek a dologhoz vagy más sikerült lefogyniuk

2013. dec. 8. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg sportolni és mozogni. Ennyi.
2013. dec. 8. 14:28
 2/5 A kérdező kommentje:
ja azt nem irtam h kosarazok
2013. dec. 8. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor elég ha kevesebbet eszel és kerülöd a nasit.

Nem kell ehhez tapasztalt fogyózó tanácsa. A normál testsúly mindig azon múlik, hogy mennyit eszik az ember. Nem kell túlmisztifikálni a fogyókúrázást, mert a legnagyobb fogyások is mindig életmódváltással kezdődnek. Semmi extra, csak annyit és olyan ételt kell enni, amire valóban szüksége van a szervezetnek.

Az más kérdés, hogy ennek betartása senki mástól nem függ csak a fogyni vágyótól, szóval ezt a harcot neked kell megvívnod mégpedig saját magaddal.

2013. dec. 8. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha fogyni szetetnél,akkor a sütit tényleg csak nézheted... :-) A "Nagy Titok" a megfelelő étrend plusz edzés.Alapból zárt ki a cukros,fehérlisztes,feldolgozott (pl.párizsi) kajákat! Étkezz tisztán:sovány húsok,sok zöldség,telítetlen zsírok,min. napi 3 L víz (nem kóla,nem gyümölcslé!),min. egy alap multivitamin. Edzésnek legjobb a súlyzós,ellenállásos edzés plusz aerob (alacsony intezítású kardió).Egyik nap egyik,másik nap másik.Csinálj egy étrendet és azt NE SZEGD MEG! Légy következetes,türelmes és kitartó! Ne akarj két hét alatt lefogyni! Azok az "arcok",akik szép,sportosan néznek ki,évek alatt érték azt el,de ne agodj,néhány hónap alatt is látványos a változás.Ha nagyon profin,szakszerűen akarod csinálni,akkor olvasd el a Sárga Kapszula c. könyvet! És ne koplalj! Az egyenes út a kóros elhízáshoz!
2013. dec. 8. 14:52
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat! :D
2013. dec. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!