Fogyni szeretnék, hogy csináljam?
15éves lány vagyok 170 cm és 71.5 kg.
Nem az a nagyon kövér kategória vagyok hanem csak szeretnék egy kicsit formásodni itt-ott( comb,has kar) egy pici uszógumi mindenhol van . kezdjük ott h nagyon hizékony tipus vagyok, ha ránézek egy sütire szinte már akkor hizok 2 kilot xd van valami tanácsotok hogy hogyan tüntessem el a párnákat? nem nagyon akarok koplalni de ez érdekében még azt is bevállalom , szeretnék csinos lenni végre és jólérezni magam a bőrömben :D légyszives olyanok válaszoljanak akik tényleg értenek a dologhoz vagy más sikerült lefogyniuk
Akkor elég ha kevesebbet eszel és kerülöd a nasit.
Nem kell ehhez tapasztalt fogyózó tanácsa. A normál testsúly mindig azon múlik, hogy mennyit eszik az ember. Nem kell túlmisztifikálni a fogyókúrázást, mert a legnagyobb fogyások is mindig életmódváltással kezdődnek. Semmi extra, csak annyit és olyan ételt kell enni, amire valóban szüksége van a szervezetnek.
Az más kérdés, hogy ennek betartása senki mástól nem függ csak a fogyni vágyótól, szóval ezt a harcot neked kell megvívnod mégpedig saját magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!