Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szilveszterig le lehet adni a...

Szilveszterig le lehet adni a felesleges 5-6 kilómból 3-4-et?

Figyelt kérdés

Sosem voltam kövér,de most 6 kiló plusz van rajtam,kisebb súlyból ugye nehezebb fogyni.A háj csak a hasamon,csípőmön van.Tudom,hogy nincs helyi fogyás.

Heti 3x 1,5 óra kardiózással (taposógép,futópadon-nem túl gyorsan,9-es sebességgel) és heti 2x 15 p bemelegítéssel- utána súlyzózással- majd levezetésként 40 perc kardiózással sikerülhet?

Az étrend:

(reggeli edzések éhgyomorra)

majd utána 1 adag fehérjeturmix (9)

ebédre 100 g csirke, 20 g rizs (12)

uzsira 100 g csirke ,20 g rizs (3)

vacsi 50 g husi + zöldség köret (6)

2013. dec. 6. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Karácsonyi vacsora stb. mellett esélytelen.
2013. dec. 6. 20:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk ebéd szokott lenni,de kihagyom a sütiket vagy akkor többet edzek,ha lecsúszik 1-1 szelet.Azt is igyekszem normális alapanyagokból készíteni vagy pedig proteinturmixből külön sütit magamnak.
2013. dec. 6. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki Jillian Michaels tornáit, a cardio videóival 2hét alatt 4 kiló ment le,nemrég kezdtem el a "Banish Fat, Boost Metabolism" tornáját,izzasztó,de 3nap alatt már látszott az eredmény.(Hozzátenném, hogy cukrásznak tanulok,úgyhogy hetente "lecsúszik" 2-3 süti)

Amúgy itt van róluk leírás:

[link]

2013. dec. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!