Pénz nélkül felesleges életmódot váltani?
Figyelt kérdés
Nincs pénz annyi húsra,hogy mindennap ehessek,se zöldségekre. Nem hajlandóak nekem venni a szüleim.Csesztetnek,hogy kövér vagyok,de csak veszik az olcsó vacak tésztát kukoricapelyhet. ÍGy felesleges bármit is tennem? Inkább zabáljak töménytelen vackot?2013. máj. 11. 14:11
1/7 anonim válasza:
a pénz és a lefogyás között semmiféle összefüggés sincs,
-magyarul ,ha jóval kevesebbet eszel mint eddig ,akkor még meg is marad egy csomó pénz,és lefogysz
2/7 A kérdező kommentje:
de ha csak kenyér van itthon meg tészta meg ilyen olcsó rágcsák akkor plöttyedt leszek és egészségtelen nem de? és gyerek vagyok nincs fizetésem! majd nyáron el tudok menni dolgozni,de az is ruhára kellene meg cipőre,mert szakadt lógos ruhákba járok és a tököm tele van már mindennel!
2013. máj. 11. 14:30
3/7 anonim válasza:
Túlélőtábor a hét minden napján.
Testileg plötyi leszel, de lelkileg megkeményedsz. Ha háború lesz te élni fogsz bármi mocskon.
Csinálj mellette fegyencedzést, az még egy alap fizikum elérésében segíteni fog, ez nem kaja kérdése (az izomépítés már igen, de én kondíciót írtam).
Amint tudsz majd dolgozol meg elszabadulsz otthonról, és a saját gyerekeidre nem erőltetsz majd moslék kajákat.
4/7 A kérdező kommentje:
De ugye van hatása a kaja visszafogásának és a sportnak? Már ki tudtam erőszakolni 1-2 értelmesebb kaját. Bár nem értem miért drágább fél kg alma,mint 6 zacskó kukoricás ízetlen sz@r de mind1.
2013. máj. 11. 15:21
5/7 anonim válasza:
Fogalmas sincs, mennyibe kerül a kukoricapehely, de a káposzta, cékla, sárgarépa, stb. nem a drága kategória, azt is vehetnének a mamáék helyette.
6/7 anonim válasza:
Van hatása a kaja visszafogásnak és a sportnak is, ezen alapszik a kalóriaszámlálás elmélet, és végül is műxik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor kitartó leszek,remélem a gyerek anyagcserém megment.
2013. máj. 12. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!