Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Életmódot szeretnék váltani,...

Életmódot szeretnék váltani, de nem tudom hogyan. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval mindenképpen szeretnék fogyni 5-6 kilót biztos, tudom egészségesebben kéne ennem meg minden nap vagy legalább majdnem minden nap mozognom.És sokszor koplalni is nekiálltam, de abba is hagyom mert igazából tudom hogy mennyire nem egészséges, és hogy mivel járhat. De mondjuk olvastam itt neten olyant is hogy normálisan evett és x ideig sportolt és csak nőtt a súlya, na ezt nem szeretném mert oké hogy van rajtam pár kiló felesleg de azért elég izmos például a combom így a mindennapos sporttól nem szeretném ha még izmosabb vastagabb lenne :/ meg általában ha neki kezdek hajlamos vagyok mindent megvonni magamtól amit szeretek így elég hamar feladom, meg türelmetlen is vagyok szóval 1 héten egyszer-kétszer be lehet iktatni valami édességet is nem? mit tanácsoltok? :)

2013. ápr. 7. 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Paleót :) édességnek vmi sütit(kókuszreszelék+gyümölcs+tojás), vagy avokádókrém kakaóporral és banánnal?

Sztem ezzel fogynál, egyél rendesen húst és zöldséget :)

2013. ápr. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!