Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék! De hogyan?...

Fogyni szeretnék! De hogyan? (folyt lent. )

Figyelt kérdés

15 éves, alacsony (157 cm) 58 kilós lány vagyok, és a hasamra az elmúlt 1-2 hónapra fel szaladt a sok nasi, amit lehet hogy nem kellett volna xD

Szeretném leadni, dehogyan?

Felüléseket csinálok,diétázom, és napi fél órát táncolok(drum& bass, tecktonik) mennyi idő alatt fogok ezektől fogyni? egyáltalán hatása van?

vagy van még 1-2 dolog amit hozzá rakjak?

Köszönöm!

2009. nov. 22. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Igaz nem a kérdésre a válasz, de nem írom ki mégegyszer külön kérdésnek, hátha valaki így is válaszol nekem is. Én is így jártam, csak én nyáron sokat bicajoztam, most meg nem és ezért jött fel valószínüleg, én nem mozgok, mivel menne le a hasamról a felesleg?
2009. nov. 22. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
a felüléstől nem lesz laposabb a hasad, ez tapasztalat, és utána is jártam...kardio edzést végezz, olyat ami jó izzaszt,vaggy fuss...bár ehhez már hideg van..
2009. nov. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!