Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 1,5- 2 óra edzés és...

Napi 1,5- 2 óra edzés és háromszori étkezéssel szeretnék lefogyni 10 kilót. Mit csinálok rosszul? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés

Reggelire általában pelyhet eszek sovány joghurttal vagy rizset.

Ebédelni a munkahelyemen szoktam, de mivel óvodában dolgozom zsírszegény ételek vannak. (krémlevesek, zöldségleves ... ebből megeszem kb 2 dl-t. második fogásnak főzelékek, csirkemell, rizs, ritkán krumpli) Ezt 12-kor eszem.

Délután ha megéhezem gyümölcsöt vagy zöldséget eszem.

Este edzés után pedig narancsot, grapefruitot.

Három hete járok edzésre és ezt az étrendet követem, de még nem éreztem változást. Valamit rosszul csinálok? :)

2013. dec. 5. 09:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én a problémát nem konkrétan a rizsben látom...ha napi egyszer ennél ch-t mondjuk reggel egy kis rizs vagy zab formájában azzal semmi probléma nincs. A probléma az h ebédre is nyomod a ch-t,ekkor már nem kellene...krémlevest meg aztán főleg nem!

Szóval ha mindenképp szükségét érzed a ch-nak akkor inkább edzés után egyél KEVESET a kötelező fehérje mellett!

Az is jobb lenne ha tudnál napi legalább 4-5 alkalommal enni keveset

A másik észrevételem ami lehet,hogy kicsit hátráltat az a 2 óra edzés...bőven elég lenne 1-1,5 óra intenzíven.

5-10 perc bemelegítés legyen az bármi

aztán 30-45 perc súlyzós edzés

majd ezután jöhet a kardió (ami nem árt ha intervall heti 3 alkalommal).

A heti pihenőnap pedig nem lehet hanem muszáj!!

2013. dec. 5. 14:34
 22/26 anonim válasza:
Errol beszeltem: ezek olyan kajak, amit rajtad kivul kb senki nem tud kizarolagosan enni egy eleten keresztul. Nekifut ennek a tudomanytalan, felszines dietanak, aztan paff, ujra enni kezd mast is es hiiiizik....
2013. dec. 5. 14:35
 23/26 anonim válasza:
Bocsi, eltevesztettem a kerdest, amit megvalaszoltam.
2013. dec. 5. 14:37
 24/26 anonim ***** válasza:

0 fehérjével nem lehet zsírból fogyni.

Napi 5-6 étkezés. 2-2,5g fehérje/testsúlykg és 1,5-2g CH/tskg.

A fehérje egyenletesen elosztva, a CH pedig reggel/de./és ebédre.

2013. dec. 30. 09:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez a nyugati dietetika elve, túl sok a szénhidrát, túl felszínes, általánosító és középszerű.
2013. dec. 30. 10:03
 26/26 VWXYZZS ***** válasza:
Edző nem tud segíteni összeírni egy normális diétát?
2014. jan. 22. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!