Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én hizni szeretnék de nem...

Én hizni szeretnék de nem tudok akármennyit is eszek! Nem mozgok csak eszek és fexek semmi sport semmi kondizás! Akk mi lehet a bajj? 177 cm vagyok 63 kg és legalább 70 kg szeretnék lenni!

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyél sok zsíros, szénhidrátban gazdag ételt.

Érdemes lenne ilyen panasszal orvoshoz menni, hátha pajzsmirigy probléma, stb.

2013. dec. 2. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Vannak emberek, akik ilyen alkatúak más meg attól is hízik, hogy ránéz egy csokis papírra.

Én egyébként 26 éves koromig dettó ugyanez voltam. Egy igazi csontkollekció. 173 cm magas/49 kiló! Képzelheted.

Voltam orvosnál akkor semmit sem találtak. Ilyen típus voltam. Apámra ütöttem ő is ilyen nyüzüge egy szál bél volt mindig meg a nagymamám is egy sovány piszkafa volt.

Én kemény édesség és szénhidrát függő voltam /vagyok is/ és a suliban keményen megutáltatták velem a testmozgást.

Iszonyat mennyiségű sütit és édességet megettem, semmit nem mozogtam és nem jött fel semmi évekig. Lapos voltam, mint egy deszka csinálhattam én akármit nem híztam.

Az egész kamaszkorom azzal telt, hogy mások szekáltak a soványságom miatt.

18-24 éves korom közt 6 évig szilárdan stagnáltam az 51 kilómon de már az is népünnepély volt, hogy átléptem az 50 kilót.

Viszont ha valami miatt ideges voltam, vagy a meleg miatt nem tudtam enni akkor napok alatt kemény kilók folytak le rendesen.

Aztán később gyógyszerektől híztam meg. Sose hittem volna, hogy egyszer diétázni és fogyókúrázni fogok de ez van. Egyszer már ledobtam 30 kilót most is nagyon oda kell figyelnem mert pillanatok alatt feljönnek.

Na ez a nem mindegy.

90 kilósan nem tudtam sírjak-e vagy röhögjek. Sok évvel az előtt a fél életemet oda adtam volna 10 kiló pluszért most meg vissza sírom azokat az időket.

Egyébként azt mondják, hogy az ember 24 éves koráig fejlődik folyamatosan de nem olyan látványosan, mint kamasz korban.

Akkor áll meg a növekedés és onnantól már csak széltében terjeszkedik az ember.

Szóval ne erőltesd majd kialakul gondolom fiatal vagy még.

Egy orvosi vizsgálatot megér de szerintem ilyen alkat vagy. Kezdj el kondizni vagy valamit még ha utálod is mert legalább az alakod formálódik és jön egy kis izom is.

2013. dec. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!