Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek ma még vagy inkább ne?

Ehetek ma még vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Reggeli: kis pohár sovány natúr joghurt, 1 narancs, 1 banán

10órai: 1 paradicsom, 1 abonett

Ebéd: 1 kis adag zöldséges rizs, 1 tányér sütötőkleves

fél 6-6 körül: sütőtökleves (1 kis tál), kis pohár kefír, bogyósgyümölcsök

Tojásrántottázhatok ma vagy inkább ne?

2013. dec. 1. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél egyél, ha nem szeretnél akkor ne egyél.

Remélem nem tőlünk vársz engedélyt.

2013. dec. 1. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Sajnállak, hogy ilyen szar étrended van.. rántottázz nyugodtan legalább a tested működéséhez szükséges fehérje mennyiség negyede meg lesz.
2013. dec. 1. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Ha most tojásrántottáznál, az lenne a napod fénypontja étkezés szempontjából. Eddig csak félig volt katasztrófa. Reggeli joghurt, aztán meg 1 abonett.. mindjárt téged foglak sajnálni az afrikai éhezők helyett, élmezőnybe kerültél a 'kit sajnálok' címért.
2013. dec. 1. 19:45
 4/11 A kérdező kommentje:

:D

Pedig nem is voltam éhes.

2013. dec. 1. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Én ennek a harmadát se ettem meg ma és én se voltam éhes. Nem ez a lényeg.

Miért tőlünk kell engedélyt kérned? Tégy úgy, ahogy jólesik.

2013. dec. 1. 20:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Fogyni szeretnék, azért kérdezem, hogy hibáznék-e vele.
2013. dec. 1. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem voltál éhes, és akkor joghurtot, rizst meg kefirt eszel? Ezek a kefir, joghurt a világ legértelmetlenebb kajái, a rizs meg fogyás mellett szintén értelmetlen (bár voltaképp nem káros).

A tojás tápláló lenne.

2013. dec. 1. 20:07
 8/11 A kérdező kommentje:

Mivel nem eszem húst, tejtermékkel pótlom a hiányt.

A rizs pedig önmagában nem hízlal.

2013. dec. 1. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

De a tejtermék igen.

A rizsről az elképzelés érdekes. Sokan egyszerűen lehülyéznének azért, mert azt írod hogy nem hizlal, én éppen tisztában vagyok azzal, hogy a rizs meglehetősen különleges eset.. de akkor is érdemes úgy nyilvántartani mint tömény keményítőforrás. Ez csak egy tanács, legalább a fogyás idejére.

Tejjel egyébként nem tudod helyettesíteni a húst. A tej sosem helyettesíti a húst, egészen más hatása van, te állati fehérjét akarsz bevinni vele, de fölösleges. Mind a tejben, mind a joghurtban, kefirben igen kevés fehérje van, a sajt jöhetne akkor máj szóba.. de fölösleges. A tej nem jó, te meg eszel tojást. Hát hajrá, a tojás hasonló hatású mint a hús, és benne lévő fehérjék ugyan úgy teljes értékűek :)

2013. dec. 1. 20:12
 10/11 anonim válasza:
34%
szerintem cserelj etrendet!:) en reggelire: kis szendvics kenyeret megsutom kenyer piritoba (2db) es akkor parprikaval es paradicsomal eszem :) meg tojas, ebed: rizs borsoval osszekeverve, es csirkecombal amit fozok! vacsorst nem igen eszek, max muzlit ha mar nagyon nem birom kaja nekul, ja es szerintem ne egyel este 6 uttan! :)
2013. dec. 1. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!