Ehetek ma még vagy inkább ne?
Reggeli: kis pohár sovány natúr joghurt, 1 narancs, 1 banán
10órai: 1 paradicsom, 1 abonett
Ebéd: 1 kis adag zöldséges rizs, 1 tányér sütötőkleves
fél 6-6 körül: sütőtökleves (1 kis tál), kis pohár kefír, bogyósgyümölcsök
Tojásrántottázhatok ma vagy inkább ne?
Ha szeretnél egyél, ha nem szeretnél akkor ne egyél.
Remélem nem tőlünk vársz engedélyt.
:D
Pedig nem is voltam éhes.
Én ennek a harmadát se ettem meg ma és én se voltam éhes. Nem ez a lényeg.
Miért tőlünk kell engedélyt kérned? Tégy úgy, ahogy jólesik.
Nem voltál éhes, és akkor joghurtot, rizst meg kefirt eszel? Ezek a kefir, joghurt a világ legértelmetlenebb kajái, a rizs meg fogyás mellett szintén értelmetlen (bár voltaképp nem káros).
A tojás tápláló lenne.
Mivel nem eszem húst, tejtermékkel pótlom a hiányt.
A rizs pedig önmagában nem hízlal.
De a tejtermék igen.
A rizsről az elképzelés érdekes. Sokan egyszerűen lehülyéznének azért, mert azt írod hogy nem hizlal, én éppen tisztában vagyok azzal, hogy a rizs meglehetősen különleges eset.. de akkor is érdemes úgy nyilvántartani mint tömény keményítőforrás. Ez csak egy tanács, legalább a fogyás idejére.
Tejjel egyébként nem tudod helyettesíteni a húst. A tej sosem helyettesíti a húst, egészen más hatása van, te állati fehérjét akarsz bevinni vele, de fölösleges. Mind a tejben, mind a joghurtban, kefirben igen kevés fehérje van, a sajt jöhetne akkor máj szóba.. de fölösleges. A tej nem jó, te meg eszel tojást. Hát hajrá, a tojás hasonló hatású mint a hús, és benne lévő fehérjék ugyan úgy teljes értékűek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!